Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam kurwa dość

Czy iść z tym na policję?

Polecane posty

Gość Mam kurwa dość

Od ok roku wypisuje do mnie jakiś idiota, przypomina to psychopatyczny bełkot. Pisałam żeby sie odczepił ale nic zablokowałam, ale tez to nic nie dało więc chciałam zobaczyć jak sprawa się rozwinie. Dziś zagroził mi śmiercią. Nie wiem czy iść z tym na policję, bo jedyne co mnie powstrzymuje to nielegalne oprogramowanie :/

Gość jagodkaaaaa
NA CO CZEKASZ,CHYBA ZE LUBISZ RYZYKO?

Gość wącham damskie majtki.
nie ić :(

Gość zloty99
NO SORRY -ALE JAK KLIENT GROZI ŚMIERCIĄ TO ALBO NA POLICJĘ ALBO SAMEMU NAMIERZ PACJENTA I Z NIM TO ZAŁATW. TO MOZE BYĆ NIESTETY KAŻDY - 10 LETNI GÓWNIARZ ALBO JAKIŚ PSYCHOL, KTÓRY SIĘ NAKRĘCA I COS SOBIE UKŁADA W BAŃCE - JAKIEŚ CHORE FANTAZJE NA TWÓJ NIESTETY TEMAT. IDŻ NA POLICJĘ EW. NAJPIERW ZADZWOŃ NA TEL. ZAUFANIA POLICJI I POGADAJ - POWIEDZ CO I JAK.

Gość grommm
to zainwestuj 500zl w legalnego windowsa, zainstaluj i idź. życie chyba wiecej warte od 500zl, a cholera wie co to za debil jest i czy czasem niejest zdolny do takiego czynu.

Gość zloty99
W NIC NIE INWESTUJ. WYDRUKUJ TE MEJLE I ZANIEŚ NA POLICJĘ. UWIERZ MI ŻE TO NIE SĄ JAJA. KIEDYŚ DO ZNAJOMEJ PRZYSTAWIAŁ SIĘ TYP, DAWAŁ JAKIEŚ CUKIERKI, KOKARDKI - POJEB. RAZ SIĘ WŁADOWAŁ Z NIĄ DO WINDY I COS TAM PIERDOLIŁ. KUMPELA SIĘ STRACHŁA O SIEBIE I O DZIECKO - TAK ŻE PRZESŁUCHAŁEM GO RAZEM Z KUMPLEM I ZOSTAŁ UKARANY - OD TEJ PORY JEST SPOKÓJ A KLIENT AKTUALNIE (CHYBA) W ZAKLADZIE PSYCH. TAK ŻE NA P-O-L-I-C-J-E I TO NA CITO. ALBO CHOCIAŻ ZADZWOŃ

Gość blowwww
nie będą Ci sprawdzać ani patrzeć czy czy legalny czy nie.. idź , albo wydrukuj meile.