Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość nikoldeon

spłata kredytu

Polecane posty

Gość nikoldeon

Robaczki tonę w długach a właściwie w końcówce długów , te cholerne kredyty mnie wykańczają .Pomimo tego że spłacam wszystko regularnie nie mogłam zaciągnąc jednego kredytu na spłate wszystkich bo nie miałam i dalej nie mam zdolności kredytowej .Równia pochyła zaczęła się od zeszłego roku , złamałam noge i dwa miesiące leżałam w domu , straciłam dodatkową prace dzięki której opłacałam raty kredytów bez naruszania wypłaty, zrezygnowałam już ze wszystkiego oprócz jedzenia i robienia opłat . Nie mam kosztownych rzeczy które mogłabym sprzedać . Kiedy już udało mi sie zapanować nad chaosem finansowym , w tym roku w lutym zaciążyłam i znów wszystko diabli wzieli . Prześladuje mnie chyba jakies kolosalne fatum co rok w lutym trafia mi sie coś co niweczy moje plany i wpędza mnie w depresję . No więc siedząc tak i dumając co by tu z tym cholerstwem począć , przyszło mi do głowy , że można by bylo założyć klub zadłużonych . Jest kilkanascie tysięcy osób w kraju które nie radzą sobie ze splatą zadłużeń pomimo tego,że robią co w ich mocy więc gdyby tak każdy wpłacił po złotówce na konto innego zadlużonego wiele osób odetchnęło by z ulgą . Mój pomysł zadziałał umieściłam prośbę na wielu portalach kredytowych . Do tej pory miałam ponad 9000 zł wszystkich zadłużeń a w ciągu dwóch lat zostało mi 2500 po zaokrągleniu ostatniego kredytu . Gdyby ktoś z was zechciał wpłacic na podany numer konta poniżej jeden złoty polski i pomóc mi sie do końca wygrzebać z tego cholerstwa to bardzo proszę o datki 88 1090 2112 0000 0005 5204 4476 nie będę zapewniac ,że nie jestem oszustką , naciągaczką i tp bzdety , jesli ktos zechce mi pomóc będę wdzięczna , to bezpośredni rachunek kredytowy ktory zostanie zamkniety automatycznie po spłacie kredytu więc wszelkie nadpłaty wrócą do adresatów

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować