Gość nikoldeon Napisano Luty 28, 2011 Robaczki tonę w długach a właściwie w końcówce długów , te cholerne kredyty mnie wykańczają .Pomimo tego że spłacam wszystko regularnie nie mogłam zaciągnąc jednego kredytu na spłate wszystkich bo nie miałam i dalej nie mam zdolności kredytowej .Równia pochyła zaczęła się od zeszłego roku , złamałam noge i dwa miesiące leżałam w domu , straciłam dodatkową prace dzięki której opłacałam raty kredytów bez naruszania wypłaty, zrezygnowałam już ze wszystkiego oprócz jedzenia i robienia opłat . Nie mam kosztownych rzeczy które mogłabym sprzedać . Kiedy już udało mi sie zapanować nad chaosem finansowym , w tym roku w lutym zaciążyłam i znów wszystko diabli wzieli . Prześladuje mnie chyba jakies kolosalne fatum co rok w lutym trafia mi sie coś co niweczy moje plany i wpędza mnie w depresję . No więc siedząc tak i dumając co by tu z tym cholerstwem począć , przyszło mi do głowy , że można by bylo założyć klub zadłużonych . Jest kilkanascie tysięcy osób w kraju które nie radzą sobie ze splatą zadłużeń pomimo tego,że robią co w ich mocy więc gdyby tak każdy wpłacił po złotówce na konto innego zadlużonego wiele osób odetchnęło by z ulgą . Mój pomysł zadziałał umieściłam prośbę na wielu portalach kredytowych . Do tej pory miałam ponad 9000 zł wszystkich zadłużeń a w ciągu dwóch lat zostało mi 2500 po zaokrągleniu ostatniego kredytu . Gdyby ktoś z was zechciał wpłacic na podany numer konta poniżej jeden złoty polski i pomóc mi sie do końca wygrzebać z tego cholerstwa to bardzo proszę o datki 88 1090 2112 0000 0005 5204 4476 nie będę zapewniac ,że nie jestem oszustką , naciągaczką i tp bzdety , jesli ktos zechce mi pomóc będę wdzięczna , to bezpośredni rachunek kredytowy ktory zostanie zamkniety automatycznie po spłacie kredytu więc wszelkie nadpłaty wrócą do adresatów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach