Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość srebrzysta kocica

WATPLIWOSCI przed slubem

Polecane posty

Gość srebrzysta kocica

miala ktoras ?? jakiego rodzaju?? potwierdzily sie wasze obawy po slubie ??

Gość miesiac po slubie
mialam i sie potwierdzily NIE POPELNIAJ TEGO BLEDU!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość grommm
niebierz slubu, jak bym mogl cofnac czas to bym tego bledu niepopelnil

Gość srebrzysta kocica
ale mnie pocieszacie :(

Gość grommm
NO powaznie, ślub to jakas pomyłka jest. Legalne wiezienie. Uczucia umierają, czlowiek niepotrafi zyc noralnie jak jest do kogos, czegos na stale przyspawany. Psychika strajkuje :(

Gość dsfsghj
juz nie róbcie z siebei takich męczennikow, jak wam nei pasi to sie rozwiedzcie

KAŻDA MA OBAWY, PRZECIEŻ TO OGROMNA ZMIANA W ŻYCIU,ALE POMYŚL,ŻE NARZECZONY TEŻ MOŻE JAKIEŚ MA... NORMALNA SPRAWA. W/G MNIE PRZEJŚCIOWA, BO PRZECIEŻ NIGDY NIE MA GWARANCJI,ŻE BĘDZIE IDEALNIE.

Gość Kamsis
Mam wiele wątpliwości. Mamy zamiar brać ślub za rok. Boję się...niby wszystko jest ok,ale boję się ograniczeń chociaż z nim je pokonuje,ale boję się,że zostanę kura domowa..... ze jestem za młoda mam 21 lat....a ty czego sie boisz?

Gość grommm
niepierdol ze jestes szczesliwy w malzenstwie, bo bedze chcial cie na zywo zobaczyc, taki okaz, jakis chlopie z kosmosu jestes chyba

Gość eeeeeeeenergia--26lata
Niestety ja tez cie nie pociesze.... Wszyscy znajomi ze szkolnej ławy którzy sie pobrali maja spore problemy małzenskie. Jedna kolezanka sie rozwiodła po 1,5 roku.

DAJCIE DZIEWCZYNIE TROCHĘ OTUCHY! PRZEANALIZUJ WSZYSTKIE ZA I PRZECIW,TAKI BILANS DLA SAMEJ SIEBIE I ZOBACZYSZ CO CI WYJDZIE:)

Gość srebrzysta kocica
ja nie mialam zadnych watpliwosci az to teraz boje sie ze maz bedzie mna rzadzil ze nie bedzie go interesowalo czego ja chce ze byc moze bede z pieniedzy rozlizcana wszystko bylo ok ale ja od pol roku mam b duzo obowiazkow mniej sie widzimy i zastanawiam sie czy ja teraz z dystansu widze cos czego nie widzialam czy to ta rozlaka miesza mi w glowie i wymyslam problemy

Gość jakieeeeeeeee....
jestem bardzo szczęśliwa po 9 latach bycia razem - z czego 4 po ślubie, mój mąż też, ale oczywiście wg osób obecnych na tym forum jesteśmy nienormalni i z kosmosu :P wszystko mi jedno, co sobie ktoś pomyśli - liczy się nasze szczęście:) Tylko trzeba znaleźć odpowiednią osobę, a to nie jest takie proste:) pozdrawiam i życzę szczęścia:)

Gość ehhhhhe
jesteście normalni i nie jesteście z kosmosu

Gość mam 34 lata
i jestem 10 lat po slubie, dwoje dzieci.....i jestem szczesliwy. Jak stare dobre malzenstwo. Wystarczy dobrze poszukac.

Gość jakieeeeeeeee....
wątpliwości trochę miałam, ale NAPRAWDĘ jestem dużo bardziej szczęśliwa niż przed ślubem, bardziej kocham mojego męża, choć wydaje mi się, że bardziej nie można.

Gość eeeeeeeenergia--26lata
Swoja drogą po co ludzie sie chajtana w tak młodym wieku. Przeciez laska która ma 21 lat to nastolatka która powinna w co sie ubrać na karnawał. Ja mam stałego partnera od 7 lat, mieszkamy razem, slub owszem ale jakos za rok. Mam 26 lat, on 29. Nie rozumiem czemu duzo młodsze dziewczyny ode mnie tak do tego ciagna! To nie jest gwarancja szczescia! Jeszcze do 30 sto razy moze ci cos odwidziec...

Gość jakieeeeeeeee....
dzięki:):)

Gość Kamsis
To nie jest reguła. Mam 5 lat starszego partnera. Nie jestem głupią małolatą i nie myślę jedynie w co mam się ubrać. To jest przemyślana decyzja. I nie tylko ja tego chce. Mój partner również.Jesteśmy ze sobą dość długo.Nie mam zamiaru bawić się w dom.Nie traktuję ślubu jako gwarancji szczęścia. Wiele razem przeżyliśmy. Jesteśmy ze sobą 4 lata. Jest nam ze sobą dobrze.Nie mam zamiaru mieszkac z facetem 20 lat zeby sie przekonac ze go kocham.A dzieci urodzic w wieku 40. Co prawda nie planujemy dzieci juz teraz, bo na to mam wiele więcej czasu.Studiujemy, on pracuje mamy z czego się utrzymać. Po prostu jesteśmy dorośli emocjonalnie. I nie chcemy brać ślubu tylko ze świadomością,że jak będzie źle będzie rozwód. Bo tego nie zakładamy.