Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilkadarum,,,

Ojciec mojego dziecka odzywa sie raz na 4 mies....

Polecane posty

Gość lilkadarum,,,

W dodatku nie umiem przestać go kochać. Wiem ze to chore ,nie jestesmy ze soba .On nawet nie interesuje sie malutka. Już czułam sie lepiej, wychodziłam z depresji przez niego ze nas porzucił....nagle sie zjawił a ja jak głupia idiotka odpisałam mu:( żenada. Jestem taka stara a taka głupia. Znow o nim mysle ...

Gość nananannanana
ehhh znam to uczucie mimo że mam nowego partnera

Gość Powiem ci, że twoje dziecko i
tak nie ma najgorzej, bo przynajmniej raz na te 4 miesiące ojciec je odwiedza i o nim pamięta. Ojciec moich kuzynek odwiedzał je raz na kilka lat mimo, że miał do nich tylko 1,5 godziny jazdy autobusem i przypomniał sobie, że jest ojcem dopiero kiedy się dowiedział, że został dziadkiem ...no ale wtedy było już trochę za późno na zadość uczynienie i olewanie własnych dzieci przez dwadzieścia kilka lat ich życia.

za olewanie

Gość kasia margarynatrzy
a czemu sie obudzil jak dowiedzial sie ze jest dziadkiem? bez sensu? a pozatym watpie ze ta dziewczyna nie chciala kontaktów ojca z wnuczkami.. napewno wybaczyla bo chce miec komu dzieci podrzucac, darmowa opiekre, prezenciki od ojca dlka wnuków..nie wierze ze taka honorowa jak dzieci sie pojawily to łaski sie potrzebuje niestety, a dymanie rodziców jest standardem..

Bo faceci najczęściej tak robią. Nie z sufitu wzięło się powiedzenie, że swoich dzieci tak nie kochają jak wnuki. Czemu tak jest? Bo dojrzewają psychicznie bardzo późno. Stabilizują się późno, jak poziom hormonów spada. Wtedy stają się bardziej rodzinni, spokojni i cierpliwi w stosunku do dzieci. Młodych chłopaków dzieci nie kręcą, tak jak was młode kobiety. On wolą auta, seks, imprezy i towarzystwo kobiet i kumpli, niż dzieci i nudę życia rodzinnego. Przynajmniej większość.

Nie bądź śmieszna? :) Wybaczyła dla prezentów i żeby mieć dzieci z kim zostawiać? Nawet kota by z nim nie zostawiła, a co dopiero dziecka. To dla niej prawie obcy człowiek, a obcym się nie ufa jak rodzinie i przyjaciołom. Dorośnij.

Gość lilkadarum....
gdy by odwiedzil to była bym szczesliwa ale tylko odezwał na e-maila co u nas? a ja cała w skawronkach poleciałam heh!

Gość lilkadarum....
jeju moze masz racje on ma dopiero 23 lata:( moze z tymi hormonami racja

23 lata toż to jeszcze dziecko. Przepraszam, że walę tak bezpośrednio i bez ogródek, ale taka prawda więc oszczędzę sobie owijanie w bawełnę...

Gość kasia margarynatrzy
jak to polecialas autorko?? tzn odpisalas mu na maila? ma zasadzone alimenty??

Gość kasia margarynatrzy
Powiem ci, że twoje dziecko i do zosytawieniania moze nie wykorzysta ojca ale do prezentów na dzieci dlugie rece i lepikie napewno wystawi..

Nie wszyscy myślą takimi kategoriami jak ty. :) Niektórzy wyszli na ludzi, mają pracę i stać ich na utrzymanie dziecka za WŁASNĄ kasę. Za dużo oglądasz telenowel, albo masz dziwną rodzinę, że znasz tylko taki nędzny schemat.

Gość kasia margarynatrzy
schemat latwo ulozyc po wypowiedziach z kafe.. wiec twoja znajoma dlugie rece tez wysatawia i usdzy jej sie trzesa na prezenty.. pozatym wez sie tak w jej role nie wczuwaj ona lepiej wie a ty co dzieci nie masz ze sie wczuwasz w role matki, do ksiaqzek dziewczynko

Na kilku nieudanych przykładach z forum świat się nie kończy. Akurat bardzo mało jeszcze wiesz. Zresztą twoje posty nie mają zbyt wiele sensu... przeczytaj sobie to co wyżej napisałaś i się nad tym zastanów, bo jesteś po prostu gorzej niż śmieszna... serio.