Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdsfsdsffs

mam czarna przeszlosc

Polecane posty

Gość Autorka tego topiku...
Chcialabym tez miec dzieci ale boje sie, ze na to nie zasluguje

Gość Nawrócona kurvva
sie znalazła Budzisz moje obrzydzenie bo pieprzylas sie za pieniądze Ale nie martw sie - bo temu kto nurza sie grzechu i rozpuście odpłacone bedzie po dziesięciokroć A takie kurvvienie to nie błędy młodości tylko charakter dzivvki

Gość kotuk
Raczej nigdy nie bedzie pieknie, tak jakbys tego zapewne chciala. Glownie dlatego, ze jak twoj przyszly facet sie dowie to moze stracic zaufanie. Wazne zebys byla wierna. Powodzenia 🖐️

Gość Ona nie bedzie wierna
bo ma charakter szmaty

A osoba ktora tak sie wyslawia bedzie zawsze chamem i prostakiem i tez sie z chamstwa nie nawróci ;)

Jesli do mnie było pytanie, to w skrócie: miałam problemy z prawem, narkotykami i alkoholem (i to powazne, a nie pojedyncze epizody). Jeśli chodzi o seks to też troche poszalałam, ale mój chłopak nie ma z tym problemu. Wiadomo, ze nie zawsze jest kolorowo, bo ciezko zmienic wszystko z dnia na dzien, ale grunt to zacząc nad soba pracować.

pocieszylas mnie ;) a dlugo jestescie razem?

Gość zloty99
TROCHĘ MOŻE NIE W TEMAT - ALE MASZ JAKIEŚ SZNYTY CZY DZIARY ?. NIE CHODZI MI O WZORKI ALBO JAKIEŚ TRIBALE ALE O TAKIE SPOD CELI CZY Z MIASTA ?. BO JAK TAK - POMYŚL ŻEBY TO JAKOŚ PRZYKRYĆ - DA SIĘ ZROBIĆ TYLKO NIE JEST TO TANI ZABIEG.

Gość Jak dotąd zasypiałaś
trzymajac w rękach kutasy wiec daruj sobie takie pseudoromantyczne gadki

Gość Antonio Bendyta
jestes szmata twoje miejsce jest w burdelu

Teraz jesteśmy ze sobą niespełna rok, bo rozstaliśmy sie na jakiś czas. Ale pomijając przerwy spotykamy się od 5 lat.

Gość fejsbooch tylko frajerzy
i nieudacznicy sa ze szmatami ruchanymi przez tabuny kolesi

Gość zloty99
PO MOJEMU TO 99% OSÓB NA TYM TEMACIE JEST ALBO PIERDOLNIETYCH ALBO TO CWELE CZY INNI FRAJERZY. KURWA LASKA CHCE SIE USTAWIĆ I JUŻ DAŁA SE SPOKÓJ Z TYM CO WYWIJAŁA - PO JAKI CHUJ JEJ NAWIJACIE O BURDELACH CZY KUTASACH !. MOŻE TO CO WYWIJAŁA JEST CIUT KIJOWE - ALE TO NIE ZNACZY ŻE TAKA OSOBA DO KOŃCA JEST JUŻ OUT. NAWET WYROK ODKIWANY ULEGA ZATARCIU. ŻENADA DO CHUJA MIŁEGO - CWELE JEBANE

Tobie nikt nie każe z taką być, jak chcesz to szukaj nawet dziewicy. Mój chłopak ma powodzenie,a jest ze mna to znaczy, że zwraca uwage na inne rzeczy. Nie wypowiadaj sie za wszystkich mężczyzn. Zresztą określenie "tabun kolesi" to w moim przypadku lekka przesada. I

Gość zloty99
JAK TWÓJ FACET JEST NA PRAWDĘ CHARAKTERNY I CIEBIE KOCHA - NIE POWINNO BYĆ TO DLA NIEGO JAKĄŚ PRZESZKODĄ. MOŻE SIE NA POCZATKU SZOKNĄĆ CZY WKURWIĆ JAK SIĘ DOWIE ALE PEWNIE PRZEMYŚLI TEMAT I DA SE SIANA I WTEDY WSZYSTKO BĘDZIE MIEDZY WAMI GIT. TYLKO SAMA MUSISZ WYCZAIĆ CZY MÓWIĆ MU CZY NIE, A JAK TAK TO CZY WSZYSTKO NA RAZ CZY RACZEJ POWOLI I POKOLEJI. TWÓJ FACET I TY GO ZNASZ NAJLEPIEJ - DECYDUJ. NA MNIE BY TAKIE COŚ NIE ZROBIŁO JAKIEGOŚ MASAKRYCZNEGO WRAŻENIA I NIE ROBIŁ BYM Z TEGO JAKIŚ KRZYWOŚCI.

Gość do fejsboch
a ilu miałaś facetów ?

Gość dfgdgdgdfg
zloty jest alfonsem dlatego broni swoich girls :)

Jestes ostro po.... ale to twoja sprawa. Byle bys nie ukrywała przed partnerem tego. Musisz wyczuć moment by powiedziec. Zrobisz to za wcześnie wystraszysz. Za pozno- mozesz zarobic nawet... Bylo sie szanować teraz musisz zapłacić strachem i pragnieniem za normalnością... Masz szansę. Masz i jestem tego pewien ale... niewielkie. Bądź soba. Jesli masz zamiar tylko probowac zycia zwykłego nudnego szarego człowieka to odpuśc. Jesli tego naprawde chcesz to probuj. Nic na siłę. Żyj i nie oczekuj ze szczęście ci sie należy i musi szybko przyjść. Żyj. Po prostu. Moze kiedys przyjdzie samo.

Gość a ja uwazam zejestescie
niesparwiedliwi. Faceci chodza na kurwy, maja gorsza przeszlosc a babom wytykaja.

arbiter a ile razy bykales jednorazowa laske? Myslisz ze to by cieszylo Twoja zone albo jej meza?

Gość hej11=onatoja
moze i ulozysz sobie z kims zycie ale ze wzgledu na twoja przeszlosc nigdy nie bedziesz miala kolorowo bo poprostu bylas prostytutka

ja na miejscu tej laski nigdy bym nikomu nie powiedzialas. L:udzie sa hipokrytrami. FAcet sam byl jaki byl a potem czepia sie laski. Kazdy ma prawo do blefdow;/

..

Gość vdsvv
..

a dlaczego nie :) każdy popełnia błędy i najważniejsze że je się dostrzega i rozumie

arbiter, dla mnie nie jest kwestia szacunku do siebie, robiłam to na co miałam ochotę. Zawsze postępuję wg własnych zasad, a nie tak jakby oczekiwało otoczenie. Obchodzi mnie to kim jestem w oczach najblizszych, a nie ogółu społeczeństwa, którego spora część jest zwykłymi hipokrytami.