Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1652

Moj chlopak wlasnie mi powiedzial ze jak walnie drinka

Polecane posty

Gość ćwierć
pif paf 26 lat to młodzik :P dopiero możdzek im sie kształtuje :P

Gość to ja ci powiem kilka
zawsze myslalam, ze od 25 to juz jakos z gorki bedzie, a on nic nadal to samo....jak kiedys kiedy mial 18 lat, znamy sie bardzo dlugo i dlugo jesteśmy razem

Gość cham i prostak...
facet w wieku 26 lat nie jest dojrzały :-)

Gość 1652
Hahaha tak sie sklada ze pic mi sie zachcialo i zeby sie dostac do kuchni musze przejsc przez pokoj w ktorym on siedzi. Myslicie ze jak na mnie spojrzy to zazartowac ze ide sobie zrobic drinka? Dobre? Moj ma 30 lat :O

Gość ćwierć
cham i prostak znowu powielasz moje wypowiedzi :P

Gość cham i prostak...
Wiem z doświadczenia Ćwiartka :-) kiedyś miałem 26 lat i tylko imprezowałem, więc wiem co mówię :-)

Gość 1652
Cham i prostak - wydawaloby sie ze po 25 roku zycia mezczyzna powienien zaczac powazniec..

Gość ćwierć
nie nie nie! ja teraz pierdykniesz ten tekst do niego o drinku od razu bedzie widac ze bardzo ci to w głowie siedzialo, jak bedzie tuz przed seksem to walnij, chociaz ja bym inaczej dała nauczke, albo bym zerżneła go tak że już nigdy by tak nie powiedział albo by miał areszt na wyjmowanie fiutka :P hahhaha :P

moj etap imprezowania ma juz za soba, pod tym wzgledem dorósł, chce założyć rodzinę

Gość ćwierć
cham i prostak kiedyś.... a ile to lat temu było? :P

Gość 1652
Cwierc - hahahaha:D:D:D Problem w tym ze chce mi sie pic i musze przejsc kolo niego, co robic?

Gość cham i prostak...
poważny to ja będę w grobie :-) Nie ma reguły mówiącej o tym, że w wieku takim i takim facet poważnieje. Poważnie zaczyna być w zależności od sytuacji, jedni dorastają wcześniej, inni później. Jeśli ja nie musiałem być poważny w wieku 26 lat, to nie byłem i tyle.

powiedz mu to przed seksem, a nie teraz, wezmiesz go wtedy z zaskoczenia

Gość cham i prostak...
ćwierć, jestem ileś tam po 30 i niech Ci tle wystarczy na razie ;-)

Gość 1652
Teraz przejsc kolo niego dumna i blada?

Gość cham i prostak...
Jak mu powiesz przed seksem to biedakowi nie stanie i oboje będziecie cierpieć :-)

Gość brunetka wieczorową porą......
podobno mężczyźni dopiero dojrzewają po 40 stce :) mój ostatnio wrócił z delegacji tygodniowej zadowolony i dumny a ja mu pokazuje dłonie ( dostałam uczulenia od chemikali ) :) i dumam że piecze i boli a On na to że to pewnie świerzb !!!!!!! świna!!!! i miał po seksie dwa dni ale oczywiście przeprosił tyle że ja z takich rzeczy śmieje się w duchu głupota faceta nie zna granic;-)

Gość 1652
Brunetko - bo to w sumie jest smieszne co oni wygaduja tylko chyba nie powinno sie z tego smiac :) ej piszcie jak mam sie zachowac jak bede przechodzila kolo niego(musze isc do kuchni i musze przejsc kolo hrabiego)

raczej dumna i rozpromieniona, mozesz go jeszcze pokokietowac troche, a jak sie zacznie dobierac to wara :P

Gość ćwierć
faceta trzeba dobrze wyruchać zeby wiedział gdzie ma swoja jedyna dziurkę :P i zeby wiedział ze za złe zachowania będzie cierpiał z powodu braku seksu :D

Gość 1652
hahah dobra ide do kuchni, zaraz napisze co sie dzialo

Gość ćwierć
idz do kuchni zrob co masz zrobic i wracaj w czym tu problem. za bardzo przezywasz... powazniejsze rzeczy w zyciu moge całkowicie wpłynać na Ciebie destrukcyjnie

z tym sie nie zgodze...nawet faceci w pelni zadowoleni z lozka zdradzaja, znam taki przypadek, biedak mowi ze nie moze sie powstrzymac, a jak opowiada co jego zona w lozku wyprawia to glowa mala

Gość cham i prostak...
nic nie pokazuj, żadnych emocji i tyle. Ciągle jednak nie rozumiem jak można się wkurzyć o taką bzdurę. I to tak bardzo, by na kafe obmyślać plan zemsty :-) Nie masz zdrowego dystansu do siebie i bardzo łatwo Cię obrazić. To źle, dla Ciebie.

Gość cham i prostak...
ćwierć, nie chciałem... znowu :-) wybacz

Gość 1652
Cham i prostak - tak, jestem osoba nadwrazliwa Wrocilam. Smiec mi sie chcialo jak go zobaczylam, odwrocilam glowe by nie widzial ze sie ciesze, pewnie pomysli ze jestem jakas niestabilna. Wracajac uslyszalam ze zaraz idzie do lozka i spytal czy tez ide, na co ja wynioslym tonem odp ze nie wiem i wyszlam

Gość ćwierć
cham i prostak hahahah no właśnie tak czytam Twoją wypowiedz i jakaś znajoma mi się wydawała ;P poznaj me dobre serce, wybaczam :)

Gość cham i prostak...
jestem oczarowany Twoją dobrocią i złotym sercem. W ramach podziękowań napiszę Ci coś, co zaspokoi Twoją ciekawość. 14 lat temu miałem tyle lat ;-)

Gość ćwierć
dziękuję łaskawco :) ja za rok będę miała tyle :P

Gość ćwierć
1652 nie mozna tak brac do siebie wszystkiego, bedziesz cierpiec przez takie cos..... naucz sie dystansowac inaczej kazda mała uwagę bedzie Cie zabijała powoli