Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

naiwna!!!

JEGO OBIETNICE BEZ POKRYCIA, CO JA MAM ZROBIC????

Polecane posty

facet z którym jestem dwa lata ponad obiecał mi coś.. właściwie oboje tego chcieliśmy...najpierw miałoby to w styczniu, potem na pewno na 100% w lutym.. potem jeśli uda mu się cos, co jest ważne aby to zrealizowac to od marca... dziś się dowiedziałam,że pewna sprawa się powiodła, ale miałam wrażenie , że się wycofuje... i przez tel mi powiedział, że jak coś to od połowy ale i tak nie ma odpowiedniej gotówki...!!! to nie było sugerowanie tylko on coś obiecał, przysiągł, wspólnie tego chcieliśmy, a tuuuuu znowu to samo, czuje się jak szmata do olewania, jak idiotka, bo obiecywal.. 3 miesiące już się łudze... płaczę jak glupia... nie wiem co zrobic... chyba nie warto jest byc z kimś kto tak rzuca słowa na wiatr?!??!?!

Gość przed chwilą czytałam
o dziewczynie która jest w ciazy z facetem żonatym zresztą wkleje to co napisała zobaczcie jak faceci potrafią zciemniać "Dowiedziałam się 3 miesiące temu, że jestem w ciąży. A mój facet ma żonę i córkę, która urodziła się 2 miesiące temu. Jestem załamana, ponieważ on pragnął mieć ze mną dziecko, mówił, że chce bym była jego żoną, i że kocha mnie ponad wszystko. Chciałam się z nią spotkać i owe spotkanie się odbyło. On nie chciał w nim uczestniczyć. Okazało się, że w domu także był kochającym ojcem i mężem - mówił nam to samo, dosłownie słowo w słowo. Gdy powiedziałyśmy mu co wiemy od siebie, znowu zagrał na naszych emocjach. Mi powiedział że chce być tylko ze mną i pojechał do domu i powiedział to samo jej!!! A w konsekwencji później wszystkiego się wypiera, gdy się mu zarzuca, że znowu mówi nam to samo. Dzisiaj powiedział nam, że on nie wie co ma robić, bo kocha nas obie i nie potrafi dokonać wyboru. Czuję się jak marionetka rzucana z kąta w kąt, a jedyna osobą, która jest w stanie mnie zrozumieć jest -paradoks- jego żona. Z nerwów zaczęłam plamić i nie wiem co robić, boję się tego co będzie i życia bez niego..." (...)

jego kłamstwo, wystawienie mnie nie jest takiego kalibru, ale chyba czuję sie identycznie:O

Gość Brawo Dra Cula
Chodzi o mieszkanie, prawda? Nie pisałaś tu jakiś miesiąc temu?

tak, o mieszkanie. Chodziło o przedłużenie umowy. Przedłużyli mu na 3 lata minmum, ja szukam pracy, ale to nie o to chodzi, bo on sam zaproponował, że póki nie znajdę mogę z nim mieszkac.Nie chodzi tu o to też, ze nie jest mnie pewien itd.. po prostu nie wiem już co mam robic.. ma zadzwonic niedługo i mamy o tym pogadac:(

wiadomo, że 1szy miesiąc najgorszy, bo kaucja itp, ale potem będzie lepiej, ja intensywnie szukam pracy, na pewno nie chcę byc jego utrzymanką :(((

Gość wiele nocy i poranków
zaczniecie razem mieszkac jak bedziesz miec prace, na minimum 3 lata, tak jak on. wtedy bedziesz wiedziec czy problemem byla kasa, czy TY