Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

hula hop z wypustkami na fałdki i boczki na brzuchu

Polecane posty

kto stosował takie cudo bo dzisi zamówiłam. Chce się pozbyc boczków.

Gość seyeejejejejje
ponoć efekty super :) tez zamierzam kupić , pozdrawiam 🖐️

Gość daisy_daisy
ja mam ale niestety nie ćwiczę regularnie... parę dni i daje sobie spokój, potem leży miesiąc nie używane i znowu zaczynam kręcić... wiem bez sensu ale brak mi samozaparcia. Na początek szykuj sie na siniaki i to całkiem sporo i bolesne:) Pozdr

no tak mogą być siniaki cokolwiek ale prosze napisz czy to kręcenie ma sens ? :)

Gość daisy_daisy
sama chciałabym wiedzieć , mam takie cudo już ze 2 lata a boczki jak były tak są.. ale jak już mówiłam ja nie kręcę regularnie, ba zdarza mi się to raczej sporadycznie...

hm zamówiłam to g... i sama sie z tego śmieje. Coś widzę ze ludzie tłumami wypisują tutaj o efektach tego hula hop. Napewno będzie super hehehe :)

Gość sucziiii
jak bedziecie krecic w jedna strone to z jedenj strony bedziecie troszke szczuplejsze. krecic w obie!!;) efekty faktycznie widac.

Gość sucziiii
aha i beda tez siniaki, wtedy ciezko krecic bo boli ale nie podddajcie sie;)

Gość sucziiii
sprawdzone na na kumpeli. sianiaczki sama widzialam i marudzila ze ja boli. bylo deliktnie widac jak sie naoprawde przypatrzylam ze jeden boczek byl szczuplejszy.

Gość allebara
poszukaj gdzieś na kafe tematu 'hula hop daje cuda' czy coś takiego i poczytaj :)

dziękuję , już doczekac sie nie mogę jak przyjdzie moja przesyłka z hupa hopem :)

Gość ano ciekawe ciekawe
ile takie hula hop kosztuje?

Gość ---sds---
e tam siniaki, nie będzie ich jeżeli pierwszego dnia pokręcisz 2min, drugiego 3, trzeciego 5 itd. ciało się przyzwyczai

hula hop cena zróżnicowana od 20-80 zł (80 zł to już profesjonalne) a co do siniaków to tak jak ze wszystkich to sa skutki uboczne które występują tylko na początku tak jak z bieganiem czy innymi cwiczeniami na początku są zakwasy a później ok. MOje hula hop jeszcze nie przyzło ciekawe jak to bedzie. Jak ktos to stosował to proszę piszcie!

Gość fgbbgb
ja mam kupiłam za ok. 100 zł. Kręciłam przez 2 miesiące w miarę regularnie 3-4 razy w tygodniu ok. 45 minut i na pewno spadłam w talii (dodam, ze jestem chuda) ale tak ok. 6 cm w talii i z 3 w biodrach, aczkolwiek nie zmierzyłam się na początku tylko oceniam tak ze starych pomiarów :D teraz kręcę z 2 razy w tygodniu, bo nie mam innej możliwości :) wiec jak najabrdziej polecam. Ale przygotuj sie tak jak ktoś wspominał na siniaki i to dość bolące:P

dziękuję to cenna dla mnie rada, ciesze sie ze ktos pisze o tym dobrze bo obawiam sie ze to jedna wielka ściema . Musze sie przekonac

Gość fgbbgb
Moim zdaniem na pewno nie! troche systematyczności i czasu,a efekty na pewną będą zadowalające i widoczne! Życzę wytrwałości i pozytywnych rezultatów! :)

Gość IMO13259
Że co?! Z wypustkami? JAK WIBRATOR !?!

Gość IMO13259
Czyli jak wibrator.

Gość KochanaMalowanaLala
zamowilam,nie polecam. Boli jak cholera, az ciarki przechodza. I siniakow masa. Pokrecilam 2 dni i lezy w kacie i sie kurzy.

Gość IMO13259
Kobiety. :D Hula hop za 100zł. Dokładasz 50 i masz Orbitrek - jedno z lepszych urządzeń pomagających spalać tłuszcz. Eh... Ale nie ma to ja płastikowa obręcz z dildo podobnymi wypustkami.:P

orbitrek to wydatek min 350 zł i działa na spalanie tłuszczu na całym ciele głównie rece i nogi a tutaj chodzi o talie , brzuch, fałdy

Gość heheh
sport to zdrowie, biegac na silwonie

orbitrek za 150 nie jest nic wart, tanie orbitreku przy codziennych ćwiczeniach nie wytrzymają kilku miesięcy potem miesiac w naprawie wiec nie warto sobie zawracac głowy albo porządny albo wcale bo szkoda kasy. Pisze z własnego doświadczenia. Co do hula hopu to super sprawa, siniaki napewno bedą bo ciało nieprzyzwyczajone. Trzeba na nie zwracać uwagę, i nie dopóścić aby były za duże, bo krwiaki sie robia i mogąwylać, dlatego lepiej zrobić kilka dni przerwy, poczekać niech zbladną, i wtedy dalej ćwiczyć. Zreszta lepiej zacząc od kilku minut kręcenia dziennie jak j uz widac lekkie siniaki zrobic kilka dni przerwy itd, obserwowac swoje ciało. Po jakimś czasie bedzie można krecic po godz dziennie bez żadnych dolegliwosci i siniaków tez niebedzie, za to potem aż miło patrzeć jak centymetry ubywają :)