Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kosziin

Chcę umrzeć...

Polecane posty

Gość Major Oklahoma
Ludzie, niech ktoś odda mi serce (chodzi o mięsień sercowy), a będę wdzięczny do końca życia, poważnie mówię

spoko, ja serce mam zdrowe, oswiadczenie woli w portfelu... jak mnie cos rabnie to bierz ;)

Gość Major Oklahoma
wiedziałem takie wasze te choroby kurwa, a jak ktoś poważnie chory jak ja to wtedy gębki rysujecie

Gość Major Oklahoma
dosłownie ma chore serce tak jak i zresztą układ naczyniowo-krwionośny (krążenia-mój dziadek zmarł na miażdżycę, zatem pewnie po nim odziedziczyłem jeszcze dodatkowo do tej choroby predyspozycje genetyczne), żadnej metafory tu nie ma niestety

zmienic obiekt... na jaki? i skad go wziac? poza tym mozna wpasc z deszczu pod rynne... e... nie

Gość Major Oklahoma
kosziin nie żartuj, naturalnie, że nie współczujesz, bo jak można współczuć komuś przez monitor, chcesz żebym po prostu już się odczepił (co zresztą zrobię po tym poście), ale to normalna reakcja, bo zamiast iluzorycznego pocieszenia usłyszałaś narzekanie kogoś, kto faktycznie jest chory

no masz racje, tak samo Ci wspolczuje jak Ty mi... bo co mnie w sumie obchodzi choroba kogos kogo nie znam

Gość Major Oklahoma
no właśnie i to chciałem usłyszeć, zamiast zapędzania się w hipokryzji...bajbaj

czy ja wiem... juz ten ostatni byl taki wymuszony chyba, nawet mi sie nie podobal specjalnie... nie ma nikogo takiego... wartego

musisz mieć szeroko otwarte oczy żeby nie wpaść z tego deszczu pod rynnę ale próbuj :) ile masz lat można się dowiedzieć?

poczekaj... no jak sie kurde samotna czuje :/ zreszta tak naprawde on o mnie zabiegal od pcozatku... ale chyba sie przyjrzal ze jestem osoba z problemami, z choroba... pojawila sie inna ktora tego nie ma... no i wiadomo... 28 lat mam

Ludzie zwykle dąża do najprostszych rozwiązań Zreszta zauwaz ze teraz wszystko jest maksymalnie uproszczone i bezproblemowe :) A zreszta - wcale go nie potepiam bo wybrał to co dla niego najlepsze Wszyscy sie tym instynktownie kierujemy Chyba trzeba troche poczekac na kogos kto stwierdzi ze Ty ze swoimi problemami jestes dla niego idealna :) A poza tym 28 lat to jeszcze wszystko przed Toba

no to ja z szczerego serca współczuje .... kwalifikuje się do operacji?? zacznij żyć, cieszyć się wszystkim wokoło....nawet nie mając partnera można odczuć szczęście...tylko musisz tego chcieć naprawdę

"zacznij żyć, cieszyć się wszystkim wokoło..." - ja naprawde sobie to powtarzam codziennie, ale ciezko sobie wkrecic... mialam juz jedna resekcje temu facetowi sie do konca nie dziwie... ale jest zwyczajnie przykro kiedy z dnia na dzien nagle jego zainteresowanie odwraca sie w strone innej... a ja pozostaje kolezanka

ale ty nie masz sobie to wkręcać .... musisz zacząć próbować każdemu zdarzają się chwile w których chciałby umrzeć... ma doła itp.... może nie mają takich problemów ale mogą mieć też o wiele gorsze najgorsze to jest zatracić się w tych myślach i odbierać sobie radość życia... nic cię nie cieszy?