Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orzeszkur

czy to wypada, mam pytanie do kobiet

Polecane posty

Gość orzeszkur

prośba o doradzenie, potrzebuję porady od kobiet , być może wielu facetów ma takie wątpliwości , czy wypada kobiecie kupić i podarować jakiś ciuch ? na Allegro coś tam znalazłem aby pokazać przykładowo ale mnie zależy na odpowiedzi kobiet, czy kobieta się nie pogniewa na tego typu prezent od faceta , gdy po trzech randkach widać , że nie ma kasy na nowe ciuchy i za każdym razem w kawiarni i w kinie i na spacerze w tych samych dżinsach przychodziła , tych samych kozaczkach i tej samej bluzce i w tym samym długim płaszczu , aż z lekka stało się to nudne, że ciągle tak samo ubrana , więc już wiem, że nosi rozmiar 38 i moje pytanie, czy wypada podarować kobiecie sukienkę kupioną na Allegro aby zobaczyć ją w sukience aby się pokazała kobieco , czy kobieta przyjmie za dobrą monetę taki prezent, czy się obrazi - coś w stylu może powie - nie chodzę w sukienkach i podaruj to innej , dla przykładu , pogniewa się ? http://allegro.pl/10d264-nowe-trendy-wzor-sukienka-36-38-i1477950039.html

nie lepiej nie kupuj,mozesz ja tylko obrazić ... albo będzie to prezent nietrafny. :)

Gość 2728272
Zły pomysł, na pewno chcesz dobrze, ale ona na pewno się obrazi.

Gość orzeszkur
czyli lepiej nie kupować żadnych ciuchów dla kobiety ? po trzech randkach nie pasuje abym kobiecie powiedział wprost - masz 300 zł. i kup jakiś fajny ciuch aby nie wyglądać ciągle tak samo , chciałbym coś pomóc

Gość 2728272
Po trzech randkach nie wypada. Właściwie to dziwne, w kółko w tym samym chodzi? Są przecież lumpeksy, jeśli nie ma kasy, może po prostu nie chce jej się, nie stara się ładnie, inaczej ubrac?

Poczekaj jeszcze trochę, za jakiś czas możecie razem wybrać się na zakupy i wtedy jej coś zafundujesz.

Gość co za ciemnogród
fajna reklama aukcji..

Gość shazz
rozumiem, że dżinsy i ta sama bluzka mogą się znudzić i wskazywać na ubogie zasoby szafy, ale te same kozaki i płaszcz? większość znanych mi kobiet, które wszystkiego mają pod dostatkiem, posiadają tylko jeden płaszcz zimowy czy kurtkę i tylko jedną, ewentualnie dwie pary zimowych butów, więc może nie przesadzajmy

Gość orzeszkur
bardzo ładna dziewczyna i już wiem , że ma 161 cm. wzrostu , piękne czarne długie włosy i duże niebieskie oczęta , szczuplutka i jak Bogini wygląda , dech zapiera , nie mogę spać , trzy miesiące temu miszkanie wynajęła w Warszawie i jako ekonomistka pracuje na lotnisku Okęcie , wiem że dużo płaci za mieszkanie i nie ma kasy na inne przyjemności , za mało jeszcze się znamy, czyli zaprosić kobietę na zakupy ciuchowe ?

Gość orzeszkur
bazienka , dzięki za komentarz ale zrozum, że wiem o tym, że Anecie było nardzo ciężko , pochodzi z woj. świętokrzyskiego i z ogromnym wysiłkiem skończyła ekonomię w Kielcach , opowiadała że, mieszkała czasem w Kielcach w starej ruderze i pod schodami i praktycznie na wieś za Włoszczowę już nie ma po co wracać, tam dwaj bracia na roli zostali, więc Aneta teraz próbuje swoich sił w Warszawie a chciałbym kobiecie pomóc i to zrobić w taki sposób aby się nie zorientowała, że chcę pomóc i nowe ciuchy jej kupić aby wyglądała bardziej kobieco, masz jakiś pomysł jak to zrobić ? dzięki :)

Może to są jej ulubione ciuchy :P hehehe Ja bym jeszcze poczekała, w końcu 3 randki to nie tak dużo ;) A sukienka śliczna - ja to bym się na pewno nie obraziła dostając ją :D :D chociaż ona może to źle odebrać..

Gość mru mru mru m r u
niedlugo zrobi sie cieplej to ja zobaczysz w innych ciuchach - pewnie w stalym zestawie wiosennym

Gość orzeszkur
no właśnie i tu mam dylemat , kupię sukienkę na Alegro i przy kolejnej randce z Anetą , jak powiedzieć wprost prosto patrząc w oczy kobiecie - mam mały prezent, czy zechcesz przyjąć i się mnie pokazać ? kurcze, trochę głupio i niezręcznie

no ale z drugiej strony sukienka to moim zdaniem nie jest obraźliwy prezent, to nie to samo jakbyś jej dezodorant podarował :P ja bym się z sukienki ucieszyła tak samo jak np. z kolczyków, ale to moje zdanie :)

Gość orzeszkur
kurcze, obawiam się że Aneta nie ma innych ciuchów , to ma w czym przyjechała i raczej każdego dnia w tym samym, czyli zaczęła od kupna czajnika i herbaty , od zera

Gość mru mru mru m r u
nie mam nic do roboty jutro,pojade wiec na okecie, znajde te anete i powiem zeby zmienila troche luk, ze moze w sekondhendzie czegos poszukac chociazby

Gość orzeszkur
czyli jak radzicie, kupić Anecie na Allegro tę lub inną sukienkę na rozmiar 38 i próbować wcisnąć jako prezent, czy sobie odpuścić ?

Gość niepodobasie
orzeszkur podajesz za duzo danych ktore sa do niczego nie potrzebne...podejrzana sprawa, prowokujesz? chcesz kogos skompromitowac?

Gość niepodobasie
a sukienka brzydka

Gość orzeszkur
dziewczyny, bardzo proszę , podpowiedzcie coś czasem facetom aby faceci nie błądzili w sensie co jest dobre albo złe , narzekacie ciagle na facetów, że są fatalni ale same nie chcecie nic nowego zaproponować facetom, szkoda :(

Gość mru mru mru m r u
mozesz kupic sukienke w prezencie - luz, ale nie kupij tej z linka bo jest paskudna strasznie

Gość orzeszkur
mru mru mru m r u jako pierwszy - lepszy przykład dałem i dzięki , postaram się zastosować :)

Gość siwaonaona
Jeżeli naprawdę chcesz jej coś kupić to wybierz się z nią na zakupy. Niech mysli że idziecie po coś dla Ciebie a na miejscu spróbuj ją zaciągnąć do sklepu z damską odzieżą i delikatnie ja nakieruj mówiąc "w tym byś wygladala bosko, chodź przymierzysz:)" wtedy jesli jej sie tez spodoba biegiem do kasy i sprawa zalatwiona:p

Gość orzeszkur
siwaonaona tak zrobię, dzięki i to samo zrobię z pierścionkiem zaręczynowym już za kilka dni :)

Gość aguniahjkg
jesli znasz jej rozmiar kup niech przyjdzie przesyłka na twój adres zapakuj ładnie zamów kuriera dożuć róże i niech anonimowo kurier jej dostarczy i po klopocie moze podejrzewać że od ciebie ale nie koniecznie moze sie uda ale jak nie sprobyjesz to sie nie przekonasz :-)

Gość ALLEGRO JEST DLA LAMUSÓW
sukienka która proponujesz to kolejna chinska szmata, na którą w sklepie nikt nie zwraca uwagi. Szyta z tandetnego elastanu, a zdjęcie nie oddaje rzeczywistej wartosci tejże szmaty, wartej co najwyżej 25zł na chińskim bazarku. W dodatku sprzedawca to cwaniak. Nie polecam :P

Gość CHOĆ BYWAJĄ I PORZĄDNE RZECZY
ale tego nikt nie kupi

Gość orzeszkur
aguniahjkg też fajny pomysł , dzięki albo przesyłka wprost do miejsca zamieszkania Anety i niech się zastanawia dlaczego i od kogo :)