Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdabcd

Pierwszy raz na ostro?

Polecane posty

Gość abcdabcd

Przygotowuję się do tego magicznego rytuału jakim jest pierwszy raz. I mam w związku z tym pytanie - czy można od razu spróbować ostrzejszego sexu? Nie wyobrażam sobie leżenia jak kłoda, wolałabym od razu trochę zaszaleć, ale nie wiem czy nie ma co do tego jakichś przeciwwskazań? Nie obawiam się bólu - jak boli to żyjesz, ale generalnie chodzi mi o fakt czy po takim mocnym pierwszym razie nie nastąpią jakieś komplikacje zdrowotne. Proszę o poważne odpowiedzi. Pozdrawiam

1 raz? To nie przesadz z ta ostroscia. Najważniejszy pierwszy raz..'byla taka piosenka nawet

Gość abcdabcd
Nie, nie chce przesadzać, zamiast pozycji klasycznej po prostu od razu poeksperymentowałabym, tylko nie wiem czy nie będzie jakichś powikłań. Czy najważniejszy? Nie sądzę. Po prostu pierwszy.

Gość Rosseee
Najważniejszy jest pierwszy orgazm z facetem.

Jezeli twoj facet ma grubego i dlugiego to daj mu od tylu.

Gość Keeeeeeeee?
"Jezeli twoj facet ma grubego i dlugiego to daj mu od tylu." Ale od tyłu penis wydaje się dłuższy.

Gość abcdabcd
Tył to swoją drogą. Ja chce od przodu w końcu ;) Dlatego tylko pytam, czy można ostrzej, a nie tak na spokojnie.

Gość be my korean boy.
lepiej nie. wskazane jest aby pierwszy raz był bardziej stonowany. lekarze nawet proponują aby po pierwszym razie wstrzymać się z seksem nawet parę dni, gdyż po pierwszym razie kobieta jest podrażniona i może to doprowadzić do problemów. ;) z facetem się jeszcze naszalejesz. ten pierwszy raz lepiej zacząć od pozycji gdzie kobieta leży na plecach, zdecydowanie.

Gość abcdabcd
A czy w trakcie pierwszego razu dopuszczalny jest seks analny ? Bo bardzo mnie to kręci i chciałabym jak najszybciej spróbować tego.

Gość be my korean boy.
nie że jest niedopuszczalny.. to zupełnie inna część twojego ciała. ;) aczkolwiek jeśli nie miałaś jeszcze kontaktu seksualnego, to nie jest polecane. lepiej być doświadczonym aby móc to lepiej "kontrolować".

Gość abcdabcd
Podszywaczu na górze - zadałeś pytanie, które ani mnie nie dotyczy, bo seks analny mam za sobą, ani które nie jest w żaden sposób upokarzające, bo to normalna ludzka sprawa ;) Dzięki za pomocną opinię be my korean boy!

Gość a ja jestem 2 cm wyzsza
ja racze aby pierwszy raz nie byl za ostry bo pierwszy raz to takie dziwne uczucie, trudno to wyjasnic...w kazdym razie na ostro nie radze ale tez nie musisz lezec jak kloda, ja swoj pierwszy raz mialam od razu w 3 pozycjach...w misjonarskiej, na lyzeczke i w bocznej twarzami do siebie...super bylo ale tak jak mowilam przyjemnosci jeszcze nie bylo dziwne to uczucie, ale za drugim razem przyjemnosc juz byla ogromna :)

Gość A ja myślę, że lepiej
jak kobieta jest na górze i sama się nabija na penisa. Wtedy robi to tak jak chce. :) Ja wolałam kontrolować wejście.

Gość abcdabcd
Jestem zwarta i gotowa, na ból na krew - nie przejmuję się tym, bo to doskonale rozumiem, taka kolej rzeczy. Po prostu fakt, że seks analny mam za sobą dodatkowo rozbudził mój i tak już niezły temperament i nie wyobrażam siebie leżącej jak drewno. Jedyne na co liczę to na to, że po wszystkim nie zacznę się śmiać z tego jak głupio to może to wyglądać :D Generalnie to mam już dość czekania, wytrzymałam 21 lat i uważam to za sukces, ale ile można, jak już się nie ma siły wytrzymać :P

Gość abcdabcd
be my korean boy, dziękuję za miłe słowa i dobre rady jeszcze raz! :)

Gość a jak to się stało, że
uprawiałaś już seks analny, a zwykłego nie? dziwne to trochę...

Gość abcdabcd
Nikt nie mówił, że świat jest prosty ;) Seks analny to dla mnie seks podstawowy, ale jak mniemam, kiedy już przestanę być dziewicą, będzie zwykłym umilaczem. Po prostu na ten właściwy pierwszy raz czekałam na wartościowego, kochającego faceta. I znalazłam. A miłość grecka na pewno w tym wszystkim sprawia, że się tego bólu nie obawiam ;)

Gość Mniej stresu jest na górze,
bo masz pewność co robisz. Ja też jestem za górą. Jakby się sam facet wbijał to by było uczucie krzywdy, a tak sama to robisz.

Gość Co się dzieje z tym światem...
Uprawiała anal, a zwykłego seksu nie. :o Z kobiet robią się pedalice. :o

Gość abcdabcd
Pedalice? Zarówno kobieta i mężczyzna mają swoje potrzeby. Nie traktuje seksu analnego na równo ze zwykłym, ten drugi jest ważniejszy, dlatego wolałam z nim poczekać, nie odmawiając jednocześnie ani sobie ani swojemu facetowi innych przyjemności. Co jest w tym złego, że zaspokajam w ten sposób i siebie i mojego mężczyznę? Lepiej spróbować seksu w inną dziurkę niż udawać niewydymkę na potęgę nie dającą przebrnąć przez nic... Nie byłam w stanie mu odmówić, tym bardziej, że jesteśmy razem już jakiś czas i to on jest pierwszym, z jakim mam jakiekolwiek przeżycia seksualne.

Gość do abcdabcd
A jego dziurkę analną rozprawiczyłaś?

Gość sdlfkjdscxvfp;idcjpol
"Nie byłam w stanie mu odmówić, tym bardziej, że jesteśmy razem już jakiś czas i to on jest pierwszym, z jakim mam jakiekolwiek przeżycia seksualne." Każdemu tak mówisz?