Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katarzynna Ynna

Katar - raz zielony, raz przeźroczysty !!

Polecane posty

Gość Katarzynna Ynna

Córka ma katar od 13dni !! 2dni jest zielony, 2 przeźroczysty :o co jest grane? Żadnych innych objawów

"Mam młodszą córkę, która nic od niego nie łapie więc dziwne te choroby" to łapie od synka czy nie łapie bo teraz Cię nie rozumiem :o

Gość Gerwazy 230
zielony bo zalega i bakterie się tym zajmują. 13 dni to już sporo. Uważaj żeby nie przeszło na zatoki. Ustal przyczynę, ale pewnie przyczyna to jakiś wirus.

Gość ntnd
to moga byc chore zatoki

zrób posiew wydzieliny z nosa, zbadaj crp. możliwe jest zapalenie zatok. jeśli w posiewie wyrosną bakterie niezbędny będzie antybiotyk.

Gość gosc

Ja daję mocną ocenę włoskiemu modelowi Novama Familino Pro. Nie ma chyba lepszego inhalatora w sprzedaży jak na razie, zwłaszcza jeśli patrzy się przez pryzmat trwałości, funkcji i ceny. Tutaj za mniej niż 200 zł dostaje się sprzęt na dożywotniej gwarancji do inhalacji górnych i dolnych dróg oddechowych plus irygator do oczyszczania.

Gość sara

Warto pomyśleć nad tym Simple. Pierwszy raz kupowaliśmy do domu inhalator i trochę miałam obaw co do samego podłączenia i wdechu, ale poszło łatwo miło i przyjemnie. Obsługa intuicyjna, uproszczona, nie ma tutaj specjalnie dużo elementów do połączenia ze sobą, cała operacja nie zajmuje dużo czasu.