Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meggy_Black.,

jak to jest mozliwe

Polecane posty

Gość Meggy_Black.,

Poznalam faceta w sieci,pisalismy z sobą od tak raz w tygodniu pozniej 3 razy...az w koncu dziennie,nie traktowalam tych rozmow jakos powaznie po prostu tak przegadywalismy pare godzin o zyiu smierci o probmemach,codziennosci az w koncu zaczelo sie robic niebezpiecznie,facet stwierdzil ze to wlasnie takiej dziewczyny chce! serio madry,fajny facet ale...ciekawi mnie skad on wie jak mam na nazwisko,gdzie chodze do szkoly nie podawalam mu takich informacji,jestesmy wogole z innych miast! znalazl mnie na nk,mimo tego ze mam zablokowaną opcję wyszukiwania mojego profilu,a nawiska tez tam nie umiescilam! jak to jest mozliwe zeby miec tyle infromacji! skad!

może masz numer gadu podany na naszej klasie?? przez numer gadu da sie znaleźć.. przez maila da się odnaleźć osobę na facebooku wystarczy że raz coś napisałaś do niego na maila..

Gość Meggy_Black.,
nie mam podanego numeru gg na nk,mail na facebooku jest inny niz ten z ktorego wysylalam mu wiadomosci a kominukujemy się za pomoca gadu glownie web gg

wystarczy, że wie ile masz lat.. jak masz na imię.. może mieszkasz w małym mieście.. może widział Twoje zdjęcie.. może wspominałaś do jakiej szkoły chodziłaś. do reszty łatwo dojść samemu..

Gość Meggy_Black.,
no fakt mieszkam w malym miescie ale jestem pewna ze mu takich infomacji nie udzielałam ;/

więc wyjścia są dwa.. albo on Cię zna albo podałaś mu jakąś małą namiastkę informacji o Tobie.. jakiś konkurs który wygrałaś..prace w której pracujesz?? ja jestem dobra w takie sprawdzaniu nowo poznanych osób w sieci.. teraz oczywiście nie, bo mam faceta ale też dużo wiedziałam o danej osobie..

Gość Meggy_Black.,
kurde! wygralam jakis konkurs...i wiadomosc jest na necie myslisz ze to w taki sposob sie dowiedzial...?on wie doslownie wszystko! a ja prawie nic...nienawidze tego bo to zawsze ja wszystko wiedzialam hehe

Gość Meggy_Black.,
tylko ze wiesz ja mu nie mowilam o tym konkursie! jestem uwazna bo kiedys tez tak sobie romansowalam w sieci i chlopaczek przyszedl do mojego domu.!!!! od tej pory uwazam