Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Animka08880

Ciąża ?

Polecane posty

Gość Animka08880

Witam, zacznę może od początku - uprawiam seks z moim narzeczonym zawsze bez zabezpieczenia , w sobotę odbyliśmy stosunek zaznaczę że nigdy nie kończy we mnie.. Po około godzinie od stosunku poczułam jak nie wiem jak to opisać - coś we mnie "chlupnęło " jak przy okresie - był to biały wodnisty płyn i było go bardzo ale to bardzo dużo !! Nie był to normalny śluz , tylko rzadki płyn jaki nigdy wcześniej się ze mnie nie wydobywał . Od soboty już miałam tak 3-4 razy i nie wiem o co chodzi ? Czy to może być ciąża ? Zastanawiam się czy nie za wczesnie na test bo okrez miałam 15 lutego. Ach no i kilka dni przed okresem zaczęłam mieć wieczorne mdłości , okres był krótszy niż zwykle ( zawsze 5-6 dni , a tym razem tylko 3 dni ) a mdłości mam w sumie do dziś. Jak myślicie robić test czy coś sobie ubzdurałam ? No i ten dziwny płyn ? :/

Gość Novica
Animka to "że nie kończy" wewnątrz nic nie znaczy. Podczas stosunku mogą wydobywać się z penisa "kropelki", w których znajdują się śladowe ilości plemników. Do zapłodnienia wystarczy 1 :) Zrób test. Będziesz spokojniejsza.

Gość A ja lubię...
Stosunek przerywany to żadna forma antykoncepcji.