Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna.anna12398

PRZERWANIE ZAZYWANIA TABLETEK

Polecane posty

Gość panna.anna12398

bralam przez pol roku tabletki antykoncepcyjne w tym cyklu przerwalam,prosze mi powiewdziec czy okres po przerwaniu powinien byc normalnie jak przed braniem czy cos sie zminia?

Gość Zamiast
Następny po ostatnim krwawieniu z odstawienia może się sporo spóźnić. A czasem trzeba go nawet lekami wywoływać ale ty brałaś krótko wiec to raczej nie będzie konieczne.

Gość Anty Teściowa nie bez powodu
oczywiscie ze wszystko ci się poprzestawia..moze sie spóźnić a moze byc od razu po przestaniu zażywania ..na pewno bedzie słabszy i opóźniony

nie prawda- ja wcale nie miałam słabszego, wręcz przeciwnie.. wrócił i ogromny ból i ogromne krwawienie.. też brałam pół roku, i mój pierwszy cykl po odstawieniu wynosił 30 dn, drugi 28 dn no i teraz czekam na kolejny..

Gość roznie bywa
ja dostalam kolejny okres dokladnie po 28 dniach, ale to nie jest norma. Zdarzyc sie moga przesuniecia, tym bardziej jesli pierwsza pigulke przyjalas w srodku cyklu, a nie pierwszego dnia miesiaczki. W takim wypadku piguly wymusily "swoj"cykl, a po ich odstawieniu organizm wraca do naturalnego. Trzeba byc cierpliwym i w takim wypadku te dwa, trzy miesiace odczekac, az wszystko wroci na dawne tory.