Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuula79

chce w koncu ulozyc sobie z kims zycie

Polecane posty

Gość aguuula79

Mam 33 lata,za mna 8 letni zwiazek z facetem . Nie udalo sie . ZDRADA:( Dooszlam do wniosku,ze nie potrzebny mi facet...,ze nigdy nie wyjde za maz. Ze predzej czy pozniej i tak facet odejdzie do mlodszej... Mam corke-11 lat. Pracuje,dorabiam sie,remontuje. Ale jednak brakuje tej drugiej osoby... :( Zabrzmi banalnie...- SZUKAM FACETA:) Normalnego,zwyklego faceta.Ktory chce miec rodzine. A nie mloda sikse dla szpanu...

Gość aguuula79
nie. nie brakuje mi pieniedzy,nie jestem nauczona do luksusow. Cieszy mnie to co mam,zwlaszcza jesli sama do tego doszlam..... Brakuje mi bliskosci drugiej osoby...,chcialabym miec jeszcze dziecko.... Takie to dziwne...?

Gość felicija
To normalne, że chcemy życ z kimś. Człowiek jednak nie powinien żyć sam. Spotkasz kogoś z kim bedziesz wspólnie żyla. I bedziesz szczęśliwa.

Gość aguuula79
no wlasnie,nie jestem pewna,czy jeszcze kogos spotkam...,nie jestem juz pierwszej mlodosci...,raczej nie mam nawet gdzie spotkac kogos.Raczej wolny czas spedzam w domu... Chyba sie starzeje:P

Gość aguuula79
wiesz ,gdybym mialabyc szczesliwa z takim delikwentem,to dlaczego nie? Pewnie nie jeden bezdomny ma wieksze serce od kogos takiego jak Ty...

Pewnie nie jeden bezdomny ma wieksze serce od kogos takiego jak Ty... nie liczy sie rozmiar serca tylko rytm w jakim wali :D

Gość darek_ru
Cześć, wiesz co, je jeszcze jestem w małżeństwie ale tez mi się nie układa - przede wszystkim z uwagi na to że moja żona nie potrafi dawać mi czułości i sexu. Raz tez ją zdradziłem - właśnie przez to 3 lata temu - teraz, żałuję że zamiast tej zdrady mogłem wtedy odejść do kobiety która mnie doceni - bo jestem niegłupi, nie brzydki, mam niezłe wykształcenie i zawód. Z żoną mam córkę, - wiecej dzieci nie chaiała - a ja chciałęm miec jeszcze syna. Jak chcesz napisz do mnie darekrx@gmail.com - ale żeby było między nami dobrze musis mieć duży temperament w łóżku a porzede wszystkim cenić bliskość z mężczyzną - chciec jej.

Gość kolfabatgz
i juz jedna kurwa meska chetna sie znalazla :D

Gość aguuula79
wiesz-Darek,ja jestem zdania,ze na cudzym nieszczesciu nie buduje sie swojego zycia... Zdrada sie wrecz brzydze. przykro mi. Nie mysl sobie,ze Cie oceniam,bo sama idealem nie jestem... Poprostu nie o taki uklad mi chodzi.

Gość darek_ru
dzieki - za szczerość, Ja też taki byłem! Ps. wydaje mi sie, że jesteś jednak kobieta pokroju mojej żony, - czułość do swojego mężczyzny, sex, bliskośc - cię przeraża, albo nie daje satysfakcji - i dlatego nie ułożyło ci się życie z twoim byłym - tez nie chcę cię oceniać, ale z reguły faceci nie są wstanie byc własnie przez to z kobietami. Podrawiam i życzę szczęścia w poszukiwaniu dobrego jelenia!! ;_)

Gość aguuula79
jestes w bledzie Darku:) Ja wlasnie potrzebuje bliskosci,czulosci. Nie rozumiem jak sex moze przerazac...? Moze nie jestem typem kobiety,ktora potrzebuje sexu 3 razy dziennie,ale mam z niego ogromna satysfakcje! A zycie z poprzednim partnerem ukladalo sie. Tyle ze wyjechalam,na pare miesiecy,a on poszedl w tango. Ja tego nie moglam przelknac...Nie potrafilam polozyc sie obok niego. A co dopiero tu mowico czulosci... Sam sie lepiej zastanow czy Ty sam doceniasz swoja zone...

Gość aguuula79
szukajacy 36 -to fajnie:)

Gość aguuula79
No w kazdym razie ,ja uciekam,pozniej jeszcze poczytam sobie o tym jaka jestem zimna,wyrachowana i stara....:) Kto wie,,moze jeszcze sie czegos o sobie dowiem:D

Gość kx-f
Aguula...ja tez jestem sama z dwójka dzieci,nigdzie nie wychodziłam bo nie miałam z kim.Był czas ze klikałam na portalach randkowych i szukałam faceta. Pamietaj ze to sie nie SZUKA to samo przychodzi,wystarczy poczekac.A juz napewno na necie nikogo nie znajdziesz. Jestem starsza bo mam 39 lat i wtedy kiedy przestałam szukac i zadreczac sie ze bede sama pojawił sie w moim życiu facet. Znalismy sie z widzenia,ale ja nigdy bym nie pomyslała ze to własnie on bedzie moim przyjacielem czy partnerem. Jesli czegos bardzo pragniesz i robisz cos na siłe to akurat nie wyjdzie.Masz dopiero 33 lata wiec daj sobie jeszcze troche czasu nic na siłe.

Gość do szukajacy36
twoje relacje lozkowe z zona dalej bez zmian?

tak jak Twoje pomaranczko z mezem i kochankiem,moze w koncu wybierzesz staly nick i go zaczernisz?Z zona sie rozstalem,zadowolona?