Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cham i prostak...

nazewnictwo które lubicie/nie lubicie

Polecane posty

Gość cham i prostak...

Nie znoszę wręcz nazywać narządu płciowego kobiety "muszelka". Kojarzy mi się to z delikatnym seksem w którym facet mięczak boi się pojechać ostro, by nie obrazić kobiety, a kobieta boi się poprosić o ostre dymanie w obawie, że nazwana zostanie kurwą... Lubię mówić piz.da, szparka, cipa, dzurka... ale określenia myszka, muszelka mnie porażają. Zawsze rozgraniczałem seks od reszty życia. Szanuję kobiety, ale w trakcie bzykania to kobieta jest moją suką a ze mnie wyłazi najgorsze bydle :-) ostry seks jest po prostu odlotowy. Tak, nick mam adekwatny do zachowania w czasie seksu :-)

Gość ćwierć
witam ponownie :) jesli chodzi o określenie meskich narządów jest mi to obojętne, czy to będzie pała czy król julian :P nad nazewnictwem swojej cipki nie myslałam nigdy :P co do wyzwisk podczas ostrego seksu hmmmmm no kurwa raczej bym nie chciała, ktoś tam raz powiedział suka, jakoś przeszło, nie wiem heheheh ale lubie na ostro :P

Gość cham i prostak...
Bardzo też lubię nazywać organy płciowe mężczyzn tak jak należy czyli kutas, pała, fiut itd. I bardzo mnie kręci gdy mój partner prując mnie w dupsko, drugą ręką wali mi konia i mruczy przy tym, że mam wielką i wspaniałą pałę.

Gość cham i prostak...
Witaj ćwiartko :-) Ale rozumiem, że rozgraniczasz ostrą jazdę w seksie od reszty życia? Bardzo szanuję kobiety i moje zachowania w momencie kiedy jestem naładowany nie mają nic wspólnego z tym jaki jestem poza seksem. Lubię ostrą zabawę, choć ma ona swoje granice. Sądząc po wypowiedzi u Ciebie granice zabawy są trochę wcześniej. W każdym razie zawsze gdy szykowała się dłuższa znajomość czy związek, starałem się rozmawiać i wybadać do czego wolno mi się posunąć. Uważam, że satysfakcję z seksu powinny czerpać obie strony :-)

Gość ćwierć
to wszytsko zalezy od partnera, jak dobrze sie z nim znam itp, jesli wiem ze moge z nim sie kochac raz ostro a raz namietnie, wtedy podczas ostrej jazdy moze na mnie wrzeszczec :P bo wiem ze bedzie za jakis czas taki seks ze bedzie mi słodził :P ale nie słowem "muszelka" :P

Gość cham i prostak....
no wiesz... wiadomo, że te lepsze zabawy są zarezerwowane dla ludzi w związkach, którzy mają do siebie zaufanie. Pięciominutówki w kiblu na dyskotece to żaden seks :-) A zmiany o których piszesz też są fajne. Nuda zabija seks. Choć przeważnie lubię porządzić, to czasem zależnie od nastroju też jest namiętnie i nieco łagodniej. Choć do tego by mnie kobieta zdominowała jest daleko. Ale do równouprawnienia w seksie dopuszczam ;-) P.S. Jakiś debil zarezerwował sobie mojego nicka. Tak niestety wygląda dyskusja na kafe... szkoda że nie daje się tu normalnie rozmawiać. Spadam stąd.