Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muusiszssggggggt

CZY DŻINSY NA KTORYCH PISZE ROZMIAR M TO DŻINSY DLA CHUDEJ DZIEWCZYNY????

Polecane posty

Gość muusiszssggggggt

KTO SIE ZNA?? bo ja nosze dzinsy M rozmiar/tylko tyle pisze na nich !!i mam pytanie czy to mala rozmiarówka????jak to sie przeklada na rozmiar ogolnie??to rozmiar 34 czy 36 ??bo wiem ze maly!kolezanki zawsze jak słysza ze nosze M -ke to mówia :ale szkapa z ciebie!!!! nawet mierzylam je w pasie po obu stronach i z kazdej strony maja po 39 cm !czy to tak malo ?? czemu dziwne dla wszystkich jest ze sie w taki rozmiar mieszcze ??:(

Gość to sa duze spodnie ja nosze XS
czyli 34 a M to jest 38 dla porownania ja mam w talii 62 cm biodra 88 a teraz ty sie zmierz i zobacz

Gość dgjitsodyj
mały to jest xs, s, a m to medium czyli średni.

Gość o kurde xs
nosisz xs ????jezus maria to ty jestes chyba anorektyczka :( ale moze jestem malutka bardzo to wtedy chyba okey. ja mam 170 cm wzrostu az wiec dla mnie ten rozmiar m moze naprawde za maly :(

Gość 39cm
czyli na kogos kto ma w pasie 78cm; 78 to sporo... pytanie teraz o fason? bo jesli to biodrowki, to wiadomo ze musza byc szersze, poniewaz pas mamy szerszy od talii- normalne... ale tak, M to 38

Gość POWIEN3444
DZIEWCZYNY MAJACE OD 17O CM WZROSTU WZWYZ I NOSZACE ROZMIAR S ALBO XS TO CHUDE SZCZAPY !!!!WIEC SAMA SE ODPOWIEDZ.!!TY JESZCZE JESTES NIE ZA CHUDA ALE Z M ROZMIAREM NA TAKI WZROST CHUDA !!

Gość dggddf
autorko tak sie pocieszaj ze M to takie male :D moze przy XS cy S bysmy tez tak myslaly ale M to pospolity rozmiar.

aha no na 170 cm ok w S bylabys chuda ja mam 155 cm

Gość Monisia isia
M to 40

Gość nieeeeeeeeeeeeeee
NIE M to nie są spodnie dla chudej dziewczyny tylko dla szczupłej :) To nie są duże spodnie. ktoś napisał wyżej ze nosi XS a M to duże spodnie. Jak nie wiesz to nie gadaj: XS- extra small (super małe) S- small (małe) M- medium! (średnie) L- large (duże) XL - extra large (super duże)

Gość mnie sie sukienka
to zalezy od wzrostu podaj wzrost to bedziemy wiedziec czy M jest ok

Gość no mam 170 cm wzrostu
pisalam juz wczesniej ze mam 170 cm

Gość dggddf
to M czy L norma , XS /S juz nie bardzo

Gość mnie sie sukienka
aha no to ok mialam kolezanke 170 cm 58 kg i M nie byla ani chuda ani groba taka w sam raz szczupla normalna chuda na pewno nie

Gość KAMILSIF8dkff
chuda

Gość wszystko zalezy od wzrostu
ja mam 172cm 84 w biodrach 64 w pasie i nosze S zeby miec xs musialabym pewnie z 5kg zrzucic i to dziwne ze ktos powyzej o takich wymiarach jak ja miesci sie w xs- pewnie z brzuchem i bokami na wierzchu...

czegoś tu nie rozumiem wy babki wolicie mieć kościste, szkapiaste tyłki? przecież pełne biodra to cudownie podniecający atrybut kobiecości (nie mylić z wielkim dupskiem)

wszystko zalezy od wzrostu oj boze boze jakas ty glupia jestem szczupal nie mama zadnego brzucha i boczkow i nie moj problem ze ty sie w XS nie miescisz zreszta wlasnie jestem w trakcie szycia sukni slubnej i rowniez zostalam tam pomierzona i XS mi zamowiono i w szafie tez nie mam innych ubran tylko xS albo 34 ale ty moze faktycznie bidulko zle sie pomierzylas i jestes grubsza nic ci sie wydaje dlatego w XS nie wchodzisz ??

Gość a no faktycznie ta tabela
wymiata- wszystkie kobiety produkowane sa na jej podstawie :D:D:D:D witamy w realnym świecie, gdzie większość normalnych kobiet wg tej tabeli u góry nosi 40 lub 42, z talii jest 36 lub 38, a w biodrach pewnie swobodną 40 :D:D:D ale nie no- TABELA świętość i wyrocznia:D

Gość a no faktycznie ta tabela
a koro wszystko zalezy od wzrostu, to niby czemu święta tabela go nie uwzględnia? :D

a co mnie obchodzi wiekszosc kobiet ja mam takie wymiary jakie mam jestem szczupla i chodze w 34 i zadna panna nie bedzie mi wciskala ze mi sie cos wylewa a jak tego nie moze przebolec ze sama nie chodzi w 34 to jej problem a do tabeli zadnych zastrzezen nie mam i akurat ja mam wymiary iscie tabelkowe wszystkie tabele rozmiarow pokazuja mniej wiecej to samo