Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLLOXX

PANIE PROSZE O PILNA RADE

Polecane posty

Gość KAROLLOXX

DLACZEGO DOJRZAŁE KOBIETY ODMAWIAJĄ MLODYM FACETA. CZYTAM FORA DLA KOBIET, PSZE ZE W WIĘKSZOSCI KAZDA CHCIAŁA BY MLODSZEGO ,A JA SZUKAM GDYZ CHCALBYM BARDZO NIE ZOBOWIAZUJACEJ ZNAJOMOSCI Z TAKĄ KOBIETA MAM 22 LATA JESTEM PRZYSTOJNY CZY ISTNIEJA TAKIE KOBIETY??? CZY TO MOZE WYNIKA Z LĘKU PRZED STOSUNKIEM SPOŁECZEŃSTWA DO TAKICH RELACJI. JEDNAK UWAZAM ZE NIE MOZNA REZYGNOWAC Z TAKICH WZGLEDOW Z NASZYCH PRAGNIEN I MARZEN.

Gość KAROLLOXX
CZY JEST TU KTOS KTO MI PORADZI JESTEM Z POMORZA

Gość qwer
dojrzałe lubią w przerwatywie, a ty nie lubisz gumek, więc odpadasz

Gość KAROLLOXX
DODAM IZ STARSZE KOBIETY TZN. 60-80 LAT. CZESTO BIJA MNIE TOREBKA BO MYSLA ZE CHCE JE OKRASC I ZGWALCIC.

Gość KAROLLOXX
10:41 PODSZYW

Zasady netykiety głoszą aby nie pisać dużymi literami gdyż oznacza to krzyk i jest źle odbierane przez internautów. Chyba, że jesteś aż tak zdesperowany, jeszcze nie bzykałeś i szukasz wszelakimi możliwymi sposobami okazji do zamoczenia, jednocześnie rwąc sobie włosy z głowy, że jeszcze jesteś prawiczkiem. Skoro tak, to nie możesz jednocześnie pisać i rwać sobie włosów z głowy, bo to bardzo trudne. No chyba, że opanowałeś sztukę pisania palcami u stóp wtedy szacun kole, jesteś debeściak. AS tak w skrócie to: CAPS LOCK, KURWA WYŁĄCZ !!!!

Gość KAROLLOXX
CO TO JEST CAPS LOCK ?

Gość mala.monia
Ryzyko jest duże: -taki małolat może się zakochać -trzeba go uczyć wszystkiego, nie tylko sexu ale i odpowiedzialności za siebie samego - dla małolata ryzyko jest takie ,ze za wcześnie" sie zestarzeje'

Gość KAROLLOXX
BARDZO CHCE ZAMOCZYC SIUSIAKA W PICZCE DOJRZALEJ DZIEWCZYNY PO 40 TCE. TE DZIEWCZYNY SA GORACE W LOZKU I ZADNEMU FACETOWI NIE ODMAWIAJA ZA DARMO. CO TO JEST CAPS LOCK ?

Gość KAROLLOXX
up

Gość KAROLLOXX
PROSILEM RAZ TEZ O SEKSA PANIE W KOSCIELE NA MSZY O 18 ALE SPYTALY MNIE CO TO TEN SEKS.

Gość KAROLLOXX
w przeciwienstwie do ciebie mstrzu nie wiem co i jak ODBIERAJA internauci gdyz nie spedzam tak jak ty 24 godzn na dobe przed komputerem ,twoja inteligecja jest tak trywialna spaczona przez komputer ze nie oblguje mnie do dalszej rozmowy z toba moze z neostrada sobie radziz ale z zyciem chyba NIE

Gość KAROLLOXX
PO CO SIE PODSZYWACIE NIE ROZUMIEM TEGO CZYSTE TCHURZOSTWO

Gość KAROLLOXX
SPRZEDAWCZYNI ZE SPOŻYWCZAKA TEZ NIE WIEDZIALA O CO MI CHODZI :(

Gość KAROLLOXX
MALA ALE NIE MOZNA WSZYSTKICH WRZUCAC DO JEDNEGO WORKA JA ZAKONCZYLEM WLASNIE 3 LETNI ZWIAZEK Z 6 LAT STARSZA PARTNERKA WIEM CZYM SA UCZUCIA I JAK SOBIE Z NIMI RADZIC,ZWIAZEK ZAKONCZYL SIE Z POWODU ROZNICY TEMPERAMENTOW MIELISMY PEWIEN PROBLEM MIANWICIE ONA KONCZYLA SZYBCIEJ NIZ JA,WYDAWAC BY SIE TO MOGLO BANALNE JEDNAK TO WLASNIE SWERA SEKSUALNA BUDUJE DUCHOWOSC W ZWIAZKU A GDY JEST COS NIE TAK LEPIEJ PRZERWAC ZWIAZEK WIADOMO ZE GDY KTORES Z PARTNEROW JEST W JAKIEJS SWERZE ZWIAZKU NIE SPELNIONE WSZYSTKO ULEGNIE ROZPADOWI LEPIEJ NIE ANGAZOWAC SIE DALEJ W TAKI TOKSYCZNY ZWIAZEK

Gość KAROLLOXX
TO DLACZEGO NIE MOGE ZNALEZC DLACZEGO TO TAKIE TRUDNE CZY SLABOSC DO KOBIET PENYCH SIEBIE DOSWADCZONYCH UMIEJACYCH MOWIC O UCZUCIACH BO TAKIE SA DOJRZALEKOBIETY TO COS ZLEGO ZA BLEDY W PISOWNI PRZEPRASZAM JESTEM DYSORTOGRAFIKIEM ALE CHYBA WAZNIEJSZA JEST MERYTORYKA

Gość asica35
droie panie znam chlopaka niesamowicie robi oral :)pozdrawiam karolku