Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gryyyyd

najfajniejszy facet na kafeterii.

Polecane posty

Gość hahahhahaha1234
a najfajniejszym facetem tutaj jest ten, którego poznałam i jest teraz moim kochanie :) :P

Hmm, przyznam z ręka na sercu, że całej Trylogii najmniej pamiętam "Ogniem..." i nawet filmu nie widziałam.

Gość pisatorka zyciorysow
najfajniejszym swego czasu byl "niewidzialny" ;)

Gość hahahhahaha1234
ale ty mowisz o tym kmicicu, ja myslalam, ze o uzytkowniku. jest taki jeden kmicic na kafe :D

Gość pisatorka zyciorysow
ha przypomnialmi sie jeszcze taki jeden typ z uczuciowego a mianowicie "antonio krytykant":D

Gość do Hatsumomo san
Chyba nie masz na myśli Levviatana?

Hatsumomo san - nikt mi jeszcze nie zaproponował wspólnego pisania. A ja tak czekam, czekam i więdnę przy tym czekaniu na kawaliera z kafe😭

Ale doradź, błagam - mam tak ot, podejść do niego na jakimś topiku i zaproponować wspólne... pisanie?? jak to było u ciebie??

Oblubienica ja ci nie bronie pisać ze mną maile :P i trochę zeszliście z tematu od około 10 posta ;D

Levi - mam taki zwyczaj, a raczej zasadę, że nigdy nie wykonuje jako pierwsza ruchów w relacjach damsko-męskich i nieważne, czego te relacje dotyczą:) A że zeszliśmy - to świadczy o naszej inteligencji i wszechstronności.

Gość do dyrektore
dyrek mam dla ciebie kolejny cytat :D "nie przylaź laskawie za mną na każdy topik. przestan mnie przesladować, jak nie to ja to zgłosze jakimś wyższym instytucjom kafeterii. "

Od tego jest forum, żeby pogadać. Ja najbardziej takie topiki najbardziej lubię, bez żadnego konkretnego tematu i celu. Takie pierdu-pierdu. Przyjemnie jest. Wolę rozmawiać z ludźmi w necie niż w realu:D

Bo tutaj nie jestem zmuszona do kontaktu prawdziwego, którego nie lubię. Jestem typem patologicznego wręcz samotnika. I najlepiej czuję się sama. Czasem nawet odczuwam radość z wyjazdu męża, bo wiem, że wieczory będą tylko dla mnie. Mam cały repertuar wykrętów dla znajomych. Nawet do kina lubię chadzać sama.

Gość hjhjhj
To na huj sie zenilas

Wychodziłam za mąż:) Bo go kocham, a niby dlaczego, ale potrzebuje wytchnienia od świata, dość często.

Gość czy ja wiem
czy taki samotnik? jednak szukasz tego kontaktu z ludzmi w internecie