Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margerytka577855

Kurtka z bon prix-pytanie

Polecane posty

Gość Margerytka577855

Znalazłam na stronie bon prixu kurtkę jakiej szukałam od dawna i już ją chciałam zamówić,ale zdążyłam przeczytać wiele niekorzystnych informacji na temat tej firmy. Że ciuchy nie wyglądają tak jak w katalogu, że rozmiarówka jest zawyżona, że materiały kiepskie,że często przysyłają to czego się nie zamówiło. Noszę rozmiar 36, to u nich powinnam kupić chyba 34? Poradźcie co robić, czy ryzykować taki zakup? Niżej wklejam link do tej kurtki, może ktoś ją kupił i może coś o niej napisać? http://www.bonprix.pl/bp/offer.htm;jsessionid=C895C359EFC4BAFFEFDDFFDA0BE04E1D?cat=1.10.360.1.14.1.&pr=52598

Gość gruba Berta:D
niestety to co piszą inni to prawda, jedyne co ci moge poradzic to otwarcie paczki przed zapłata , sprawdzenie przy listonoszu czy dostalaś to co chciałas a jeśli nie to nie przyjąć paczki.

Nie zamawiaj, dobrze radzę. Ciuchy rzeczywiście wyglądają szałowo na zdjęciach, a rzeczywistość? Rozciągają się w praniu, szarzeją i po jednym, czy dwóch praniach wyglądają jak szmaty. Ja mam bluzki jeszcze z okresu studiów, które ładnie się prezentują, po tylu latach, a te ścierki od nich kupione powywalałam wszystkie. Są drodzy. dla naiwnych, ja się o parę razy za dużo nabrałam i każdemu odradzam.

Gość możesz zaryzykować
bo jeśli z kurtką będzie coś nie tak to ją zwrócisz, a ty dostaniesz zwrot kasy, ale negatywne opinie o ciuchach są prawdziwe

Ja się zastanawiam nad tym, że oni jeszcze funkcjonują. Sprzedając takie szmaty, że na bazarze można kupić lepsze gatunkowo rzeczy. Jak pomyślę, że u nich kupowałam, to mnie krew zalewa, że taka durna byłam:o

Gość gruba Berta:D
mnie najbardziej wkurwiało jak zmówiłam kilka rzeczy a oni przysłali mi jedną tą najtańsza bo niby reszty już nie było:D , kuźwa ! szkoda kasy na przesyłkę!