Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miklos

Jakie prawdopodobieństwo ciąży??

Polecane posty

Gość Miklos

Czesc Dzisiaj w nocy odbyłem stosunek z koleżanką i z nim jest związane moje pytanie - przy zdejmowaniu prezerwatywy palce/opuszki miały kontakt z nasieniem i pozniej po wytarciu nasienia z palcow zaczalem kontynowac stosunek z stymulując partnerke tymi palcami(Nie pamietam na ile dokłanie wytarłem palce) wewnątrz pochwy - czy jest prawdopodobne, że dziewczyna może zajść w ciążę? Proszę o sensowne komentarze, mi nie jest do smiechu.

Gość ale masz problem ...
jeśli wytarłeś ręce, to żadne prawdopodobieństwo. Na drugi raz najpierw ją zaspakajaj a potem siebie i nie będzie tego typu problemów

Gość eklerek21
zalezy w jakim stopniu wytarłes palce. jeśli dokładnie to nie ma prawdopodobieństwa jesli niedokładnie to wiadomo... nastepnym razem lepiej umyj rece

Gość eklerek21
poza tym nie napisałes czy dziewczyna miała płodne czy niepłodne dni a to tez gra ważną role

Gość Miklos
A przy takim wytarciu palca/palców, że mogłby być one lekko wilgotne to - mniej wiecej tak jakby na palec spadla mala kropelka wody to jak wzrasta prawdopodobieństwo?

Gość Novica
Sam sobie odpowiedz..skoro do zapłodnienia wystarcza 1 plemnik, a w takiej kropli może być ich ok. miliona. Dowiedz się u dziewczyny, czy miała dni płodne czy nie. To jest bardzo istotne. Jak miała dni niepłodne, to możesz spać spokojnie :)