Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okurwajapierdole

Ostatni raz weszłam na to denne forum

Polecane posty

Gość okurwajapierdole

przerażacie mnie :O jak można myśleć tylko cipskami.. masakra

Gość myszka mikki
wiesz autorko ja też jak tak czytam te tematy i wypowiedzi to zastanawiam się gdzie się podział szacunek do samej siebie! ostatnio byłam w pubie i przyszło tam 5młodych dziewczyn... zaraz na wstępie widać,że szukały tylko dobrego ruchacza! nie daleko mojego domu jest gimnazjum a tam to już w ogóle same k**estwo! prostytutki się skromniej ubierają!

Gość okurwajapierdole
ale żeby to tylko te gówniary takie były :O a tu piszą też starsze które powinny mieć trochę oleju w głowie :O

Gość a ja tu widze t
coraz gorsze te baby są :D pomysl ,ze 30 latki takie są a co bedzie za 5 lat jak dorosną te malolaty ?:D:D:D

Gość okurwajapierdole
wolę nie myśleć!

Gość okurwajapierdole
Poeta jebany! -- świetne :D

Gość Ja mason
A mowią, że nie ma spiskowej teorii dziejów! A tu proszę politycy i telewizja zachęcają ludzi do kurestwa! Tak jest na zachodzie od lat i teraz to przyszło do nas! Za kilka lat wszystkie Polki będą kurwami, czym młodsze tym bardziej!

Gość ??????//
Chyba, że na początku gimnazjum, tyle, że sam byś musiał mieć te 14 do 17 lat!

Gość dali mi bana na nickk
A co jesli mam 25 lat a wyglądam na 17 ? mam szanse ?:D

12-13 latki puszczają się na dyskotekach z 28 letnimi facetami :) sam widzialem

Gość ??????//
Ale jak facet ma 17 i chodzi z dziewczyną 14 lat to nie pedofil!!! Co innego jak facet ma powyżej 18lat!

??????// Ale jak facet ma 17 i chodzi z dziewczyną 14 lat to nie pedofil!!! Co innego jak facet ma powyżej 18lat!" chodzić to se może np. trzymać za rękę, czynności seksualne są karalne do 15 rż. niezależnie z kim się to robi

Gość bebbebebebebebeb
Na jakim ty swiecie zyjesz , zobacz co robią malolaty , za raczke sie trzymają ?buhahaha ,prawo moralne u nastolatków nie istnieje a rodzice zyją w blogiej nieswiadomosci...a coreczka zna wiecej technik seksualnych ,pije ćpa

mówię tylko o tym, że jest to karalne Art.200.(127) 1.Kto obcuje płciowo z małoletnim poniżej lat 15 lub dopuszcza się wobec takiej osoby innej czynności seksualnej lub doprowadza ją do poddania się takim czynnościom albo do ich wykonania, podlega karze pozbawienia wolności od lat 2 do 12. 2.Tej samej karze podlega, kto w celu zaspokojenia seksualnego prezentuje małoletniemu poniżej lat 15 wykonanie czynności seksualnej.

"12-13 latki puszczają się na dyskotekach z 28 letnimi facetami" chyba z jakimiś psycholami, bo NORMALNY, zdrowy 28-letek nie tknie 12-latki

Gość taki przyjazny ten top
rodzicom sie we łbach pomieszało siedzą na nk czy fb zamiast własnymi dziećmi zająć,im na rękę że młoda z domu wychodzi i spokój mają😭 ja bym te małolaty z dyskotek zabrała do domu dziecka a rodziców do pierdla albo grzywnę a tych wszystkich kurwiarzy do pieca:O

klaudka - gówniary malują się jak stare pudernice , ma 12 lat w wyglada na sporo wiecej :O W kazdym mniejszym miescie łażą grupami ''na dyskę'' rodzice pojebani to dzieci tym bardziej

Gość Włodzimierz Lenin
Chcieliśta zachodu i wolności to tera mata zboczeńcy jednej! A za komuna to zboczeńce dostali pałą w ryj i było git! A tera unia was rucha polaki głupie!

Gość taki przyjazny ten top
jest gorzej niż było ale to nie wina unii tylko LUDZI KURWA LUDZIE SĄ POYEBANI nasz papież też wiedział co księża z dziećmi robią a zrobił coś w tym kierunku? nic kurwa nie zrobił :O ile ofiar za jego życia jeszcze przybyło a teraz kurwa świętym zostanie:O świat jest poyebany 😭

Gość Włodzimierz Lenin
No i nawet kościoła na New Age przerobił i się tera bduddysty i indniany z amazonii w kościele na mszy razem z katolikami modlo i bez chrzta komunije dostają!

Gość Włodzimierz Lenin
Za komuna ludziska takie nie byli! Wolności się chaiło jebakom zboczonym chujom!