Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ksfhbakhjsf

Jak poznać , że on wciąż kocha swą eks?!

Polecane posty

Gość ksfhbakhjsf

j.w Proszę o Wasze opinie.Z góry dziękuję:)

Gość madry i troche mniej
jesli facet nie bedzie chcial zebys wiedziala, to chocby umieral z milosci i tesknoty do eks, nigdy sie o tym nie dowiesz. A jak mu nie bedzie chcialo sie czaic, to bedzie wysylal mase sygnalow, i na pewno nie bedziesz miala watpliwosci......

Gość ksfhbakhjsf
czy ktoś jeszcze się wypowie?:)

Gość ksfhbakhjsf
czizas odpusć sobie takie sugestie, podnoszę :)

Gość madry i troche mniej
no ale jakich ty jeszcze odpowiedzi oczekujesz. sprawa jest na tyle prosta do rozstrzygniecia, ze naprawde niepotrzebne sa tu zadne dodatkowe dywagacje. No chyba ze potrzebne sa tobie, bo jesli nikt nie wymieni przypadkiem chocby jednego zachowania ktore przejawia twoj facet, a ktore zrodzilo w tobie niepokoj, uznasz ze mozesz spac spokojnie. Czy sie myle?.....

Gość nie poznasz się
jesli sam się tym nie zdradzi to za nic w świecie nie będziesz tego wiedziała, czas goi rany,uczucia bledną a ty w tym czasie musisz zrobic wszystko by byl pewien że ma skarb obok siebie ot tyle napisałam tak poniewaz kocham o lat tego samego faceta,mimo ze nie jestesmy ze soba juz ponad 2 lata i to ja odeszłam nie przestałam kochac, od roku jestem w szczęśliwym udanym związku,mam obok siebie wspaniałego dobrego i kochanego faceta a to że gdzies tam w srodku tli się uczucie do poprzedniego nie ma zadnego znaczenia, Nie powiem...czasami jest trudno ale zycie toczy się dalej, nigdy za nic w swiecie nie zraniłabym swojego faceta i nie spotkała z poprzednim choćbym niewiem jak chciała, więc niestety ale nie poznasz sie na tym czy kocha byłą