Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PannaZmokrymCyckiem

Grzybek w zwisie :))

Polecane posty

Gość PannaZmokrymCyckiem

Hej, wiecie może o co w tym chodzi? Wszyscy moi dotychczasowi partnerzy w 'zwisie' mieli tak samo- grzybek się chował pod skórą, wychodził dopiero we wzwodzie. Mój aktualny partner ma grzybka na wierzchu nawet w zwisie, skórę może na niego naciągnąć ale i tak Mu wyskoczy na wierzch. Zawsze go ma na wierzchu. Nie był obrzezany... Dlaczego tak jest?

Gość mysle ze ze ze
ze ja ci nie odpowiem na pytanie wiec podnosze

Gość Super Ewka 26
odpowiedz jest jedna i znam ją z doświadczenia moj byly zawsze pragnał milosci greckiej zanim zaczelismy ja uprawiac wszystko bylo ok, napletek podczas zwisu zachodził na główke po wielu moich sprzeciwach wkoncu zaczelismy uprawiac anal, ostrzegala ze jestem tam bardzo bardzo ciasna, ale on bardzo chciał po kilku razach skóra przestała nachodzić mu na głowke :( pewnie twoj facet nie jedna już pojeżdzał w kakaowe :(

Gość faceta pytaj
moze to stulejka? Skorka nie wraca na miejsce, jest "za ciasna"..? Dziwne to troszke, choc przyznam, ze penis z grzybkiem na widoku wydaje sie byc duzo ladniejszy ;) a tak powaznie - jesli nie jest obrzezany, a skorka sie nie naciaga, to chyba warto go namowic na kontrolna wizyte u urologa... Tak na wszelki wypadek...

Gość miłyy
pozdrawiam przedstawie do oceny mioj grzybek slawek20011@interia.pl

Gość pewnie twoj partner
mial w dziecinstwie stulejke,

Gość stulejka ignoranci
jest kiedy skorki nie da sie w ogole sciagnac :O internet jest szeeeeroki, nie tylko kafe jest dostepna w przegladarkach :O a co do twojego faceta taki juz jego urok, nie zachodzi i co z tego? czy go to boli? jak tak to poradz mu jakiegos lekarza. a jezeli tylko tak sie zastanawiasz to po co ci to? chcesz go wystawic do jakiegos konkursu na 'pieknego' kut­asa?

Gość pewnie twoj partner
przeciez napisalam ignorancie, ze w dziecinstwie:/ skora ze stulejki jest usuwana przy zabiegu, stad grzyb na wierzchu

Gość asdfasdf
ma po prostu krótki napletek, ja mam nieco długi, ale jak np. fiut się bardzo kurczy (jak jest zimno) to napletek się zsuwa, bo mam dużego grzyba (choć to trochę mało logiczne, to tak jest).