Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Volumm

CO O TYM POWIECIE??????;////

Polecane posty

Gość Volumm

mieszkam na wsi, rodzice tutaj wybudowali niedawno dom, ale nie w tym rzecz. Aby dojechac do dużego miasta muszę isc 1.5 km jak nie 2 pod górę i płacę 5 zł za 15 km ... :O do centrum też tyle, ale jest tych km więcej... mam busa koło domu, ale on jedzie jedynie do miasteczka opodal dużego miasta... i muszę się wtedy przeisadac i jechac na 2 razy:O:O ale do sedna.. ten bus koło domu jeżdzi co godzine lub rzadziej, jedzie strasznie wolno, a jak się trzaśnie drzwiami to widziera się na całego busa, jak wysiadasz to wychyla się kierowca ze swojego siedzenia ab zamknąc, a jak wsiadasz to masz nie domykac, bo on domknie i nie trzaśnie.. nie są jakimiś gburami, chamami ale na tym punkcie wyczuleni, ja juz sie nauczyłam i większosc ludzi z tej wioski też... jest jeden najstarszy co jeździ - ojciec to jak ktoś mu trzaśnie w busie drzwiami to wychodzi z busa i chyba by zabił !:O chyba tak nie powinno byc??:O za tego busa (7km) płacę 3,.50 .. chyba klient nasz pan???

Gość Volumm
przynajmniej takie jest moje zdanie:O

Gość Volumm
???? chyba, ze to oni maja racje i nie powinno sie trzaskac w busie drzwiami, bo sie psuja?:O

Gość to nie śmieszne nawet
-10/10

Gość Volumm
a konkretnie co?:O jak ja chyba nie wymyśliłabym prowokacji na taki temat, gdzie Ty tu widzisz ściemę??? że zawsze zwracają uwagę, że się trzaska drzwiami i nieraz kierowca wysiadł za pasażerem, jak ten trzasnął by go opitolic...

Gość Volumm
nie wiem;/ kazdy z was jest centrum miasta, jezdzi codziennie taxi ?? wyprowadzam sie do chłopaka do miasta za 2 tyg, ale nie w tym rzecz... nie jestem jakąs wsiową dziewczyną, mieszkam pod miastem, a opisałam ten problem, bo irytuje mnie to, ze musze sie za kazdym razem pilnowac jak zamknac drzwi, by mi wstydu nie narobił kierowca;/

Gość Volumm
wydaje mi sie rowniez, ze wielu z was gra na kafe zupełnie innych ludzi:O