Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skonczylam24lata

Skończyłam 24 lata - czuję się juz staro :(

Polecane posty

Gość skonczylam24lata

nie wiem czmeu, nie wygladam juz jak nastolatka :( to mnie boli najbardziej teraz to juz z gorki , skora się zaczyna starzec w drastycznym temmpie od 25rz :(

Gość współczucia widać to
rodzinne, że się tak szybko sypiecie. Co ci poradzić. Moze zacznij się już czołgać w kierunku cmentarza ?

Gość jajjajajj
ja tak samo :( masakra, tak do 22 sie czulem mlodo i jeszcze sie jakos czulem zwiazany z mlodym pokoleniem, ale jak teraz widze jakie gowniarstwo jest na 2 czy 3 roku studiow to czuje sie taki stary... zreszta mam 24 a niektorzy ludzie daja mi 30 :/

Gość skonczylam24lata
No ja na szczescie wyglądam na swoj wiek.. albo i nie ? Co ja gadam :/ Nie czuje sie w ogole dorosla, zle sie czuje przy tych wszystkich powaznych ludziach ktorym tylko praca w glowie . Z drugiej strony czuje sie jak nastolatka, ale przeciez nie będe zadawala sie z licealistkami i mlodszymi :/ Nie znam ich problemow ,nie wyglądam jak one , jestem w takim dziwnym potrzasku kur... Nie chce nawewt myslec co bedzie po 30tce

Gość współczucia widać to
koorwa nic nie będzie po 30tce ! Dalej będzie młodzi, a co to ? Starość jest ???!!

Gość skonczylam24lata
w srodku bede mloda ale na zewnątrz juz nie

Gość kryzantemcha
Oj, to niedobrze... widocznie jesteś stara duchem i wiedziesz życie, z którego nie jesteś zadowolona. Jedno z drugim może mieć związek. Pomyśl o tym. Jesteś młoda, powinnaś szaleć i czerpać z życia garściami.

Gość blumblum
Bo niestety jesteś stara :( cóż nie masz już naście lat i trzeba się z tym pogodzic z honorem Polecam krem na zmarszczki bo teraz będzie ci juz potrzebny Pozdrawiam

Gość blubel88
Kremy na zmarszczki nie sprawią ,ze ktos bedzie wygladal na 16 lat

Gość blumblum
ale zapobieaga depresją Jesli czuje się człowiek dobrze poprawia się samoocena No i raczej nie szkodzi prawada??? Taki komfort psychiczny porpostu...

Gość skonczylam24lata
myslalam nawet o chirurgu plastycznym - to juz chyba podchodzi pod chorobe psychiczną ? Lekarz powiedzial tylko ,ze nie mam nierealne oczekiwania i jesli je zmienie zebym wtedy przyszła :O

Gość leleczkaaaaaaaaaa21
daj spokój ;) jesteś jeszcze młoda tak naprawdę całe zycie przed Tobą. a kobiety nawet w wieku 40-stki potrafią być bardzo ladne

Gość blumblum
jesli o siebie dbają oczywiście a jak tylko marudzą to i tak wyglądają i się czują

Gość skonczylam24lata
Nie mam na mysli ladnego wyglądu. Chcialabym miec wiecznie twarz nastolatki ,to mnie boli :( patrze lustro i widze nadal siebie ale starszą ,zmienioną i obawiam się co bedzie potem :O

Gość blumblum
autorko wiosna idzie zadbaj o siebie i bedzie ok

Gość 222222
e tam po 30... ja mam 33 i ani jednej zmarszczki :) moja kuzynka która jest ode mnie młodsza 4 lata już ma widoczne... ale ona dość często korzystała z solarium :o i wcale nie czuję się staro :) mam rozmiar 36 i długie włosy -naturalnie czarne bez farbowania... no może jak widzę niektóre rówieśniczki które się zapuściły to trochę się nie dziwię że tak myślicie o 30+...

Gość abf
SmutnaBasia?

Gość bo to.....
skonczylam24lata też niedawno miałam 24 urodziny i czuje dokładnie to samo co Ty :(

Gość bo to.....
Nie mam na mysli ladnego wyglądu . Chcialabym miec wiecznie twarz nastolatki ,to mnie boli patrze lustro i widze nadal siebie ale starszą ,zmienioną i obawiam się co bedzie potem identyczne myśli mam!

a ja wyglądam młodo, jakieś 6 lat mniej niż mam :) jeżeli ktoś jest młody duchem to ciało też młode, hehe

Gość beziendu
heh zostaje ci sie z tym pogodzic. Gdy ja mialam 25 urodziny odbilo mi,szukalam oznak starzenia bo podobno kolagen sie wtedy zaczyna sypac. Tez chcialam wygladac jak 15 latka. Mam obecnie 28 i przyjelam to jako fakt, nie mam zamiaru wpadac w depresje z tego powodu. Chirug tez ci nie pomoze, nie da sie wygladac jak malolata niestety

Gość ja też.............
skońcyłam 24 i jakoś też mnie to przeraża ale nie czuje sie staro . Dziewczyny głowa do góry , całe życie przed nami ;)

Gość ;ouight
a ja skończę niedługo 32 -czyli zacznę 33 :( ale dużo ludzi -szczególnie dziewczyn daje mi 25-26 a jedna studentka nawet mi powiedziała, że wyglądam na "dopiero po studiach" :) i ją wyrwałem :P