Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgjh

mam do was takie bardzo ciekawe pyta dotyczace LEVVIATANA! :D

Polecane posty

tak, tak, tak -> po pierwsze nigdy nie nazwałem tak kobiety która miała kilku partnerów ale ZNAŁA tych partnerów zanim z nimi współżyła. bo ci innego pieprzyć się z kimś kogoś się zna lub kogoś kimś komu można zaufać (bo to dobry znajomy znajomego) niż z przypadkowymi nieznajomymi osobami.

Gość IMO13258
Przesadą? Być może - ja bym tam nazwał taką: "szmatą".

chciałabym wam powiedzieć że tu co 2-ga osoba płci męskiej wyzywa kobiety od kurew tak więc nie wiem czy to na kimś robi wrażenie.... jedyne co można zrobić to się pośmiać i nie przejmować

"Wyzywanie kobiet od k**ew, bo miały po kilku partnerów w życiu jest grubą przesadą i chamstwem" Kilku w baletowym kiblu czy kilku w kilku związkach?

Gość IMO13258
Nazwanie kobiety kurwą wymaga sporej inteligencji, a przynajmniej dużej mocy obliczeniowej. Gdyż na to określenie składają się zmienne jak: ilość partnerów, wiek samicy, długość związków, skoki w bok, materializm, itd.

tak, tak, tak -> to masz jeden temat pokaż więcej. poza tym ja używam raczej określenia dziwka co jest mniej wulgarnym określeniem.

"Gdyż na to określenie składają się zmienne jak: ilość partnerów, wiek samicy, długość związków, skoki w bok, materializm, itd." A jakie ma znaczenie czy ma 20 czy 40 lat? Jak daje dupy w kiblu na baletach to nie ważne czy zrobiła to (dopiero) 3 razy czy (już) 30

tak, tak, tak pokaż gdzie w tym temacie napisał że ona jest kurwą ?? bo ja tego nie widzę .... napisał że państwo nie będzie chciało ją utrzymywać dziewczynie rzeczywiście się należy na start w życiu renta ale mamy taki kraj że wątpię żeby cokolwiek dostała i też radziłabym jej iść do pracy niż prosić się ich o cokolwiek

tak, tak, tak -> coś nie może znaleźć kolejnego zarzutu przeciw mnie ;D a to jest 1 post na ponad 20000 które napisałem ;]

"Nazwanie kobiety k**wą wymaga sporej inteligencji, a przynajmniej dużej mocy obliczeniowej." mocy obliczeniowej:D jeżeli małolata czy też osoba starsza śpi z kim popadnie to jest kur....

dobrze -> dzięki za poparcie chyba jesteś jedyna która się nad tym co napisałem dobrze zastanowiła. Ale i tak przepasałem parę osób za to co napisałem bo fakt trochę za mocno "przyłożyłem" tym postem. Mogłem napisać to samo tylko delikatniej.

Levviatan dobrze -> dzięki za poparcie chyba jesteś jedyna która się nad tym co napisałem dobrze zastanowiła. Nie jedyną 🖐️

czasami z rozpędu napisze się coś lub powie w inny sposób niż chciałoby się przekazać..... nie dziękuj :) tak tak tak nie szukaj już tych tematów i tej strony bo nas zasypiesz linkami .... musiał tobie Leviatan nacisnąć na odcisk że takie bzdury wynajdujesz

Gość IMO13258
Laski jak zwykle idą na łatwiznę... Jśli sucz bierze za numerek szmal, to wiadomo, że kurwa. Ale na przykład mamy panne 30 lat 10 facetów na koncie. Niby normalnie nie? Jednak kolejne informacje, to takie, że: jebała się od 13 roku życia, a 5 z tych fagasów, to pojedyncze numerki. I teraz pytanie: Kurwa, czy normalna, acz zbłąkana dziewczyna?

Gość Levviatanteraz to nie piertol
,sama czytalam topik że oddałbys sie analnie gejowi za milion euro :D hipokryto pieprzony w kurfe jego mac :D

a oddawanie sie za forse to nic innego jak kurestwo własnie :D

Gość IMO13258
Podejżewam, że za milion, to byś nosorożcowi z połykiem lance obrobiła.

IMO13258 mogła zacząć od 19 roku życia i z każdym być po dwa lata ....tak więc obliczenia są do niczego moim zdaniem

Gość gość
Levviatan- cześć Levi :D

no to o co macie pretensje do dziewczyn ? skoro sami macie swoją cene ?:D tyko że może wyzsza niz 200 zł za numerek?

pomarancz przeczytaj jeszcze raz ten temat. tam jest napisane ze za milion euro to ja bym sie mogl zastanowic czy odbyc stosunek homo. aby to zrobil bez zastanowienia i od razu ta suma musial by byc znacznie wyzsza ;p

w kazdym razie sprzedałbyś swój tyłek :) czyli nazywajac rzeczy po imieniu ( tak jaklubisz) byłbys homoseksualna kurwa :)

Levi, jak by to był Robert Redford to też byś się zastanawiał ((:classic_cool:))

i Ty smiesz nazywac kobiety kurwami :D meska dziwko :D

Gość IMO13258
Czarna, przeczytaj mój post jeszcze raz...

Gość IMO13258
Ups, to było do "dobrze".