Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hfgjh

mam do was takie bardzo ciekawe pyta dotyczace LEVVIATANA! :D

Polecane posty

smiem bo w przeciwnienstwie do nich ja sie nie sprzedalem bo co innego zastanawiac sie czy to zrobic za kase czy po prostu robic (czasem bez zastanowienia nad tym)

"meska dziwko" Gdy ktoś nagle z "prawiczka" przemienia się w "męską dziwkę" na Kafe to jest to awans, czy degradacja ? :classic_cool:

Gość gość
Co u Ciebie Levi? :)jak Ci dzień mija?

Levi chuligani przez cały dzień, jak zwykle ;)

Gość IMO13258
@klon_ "Gdy ktoś nagle z "prawiczka" przemienia się w "męską dziwkę" na Kafe to jest to awans, czy degradacja ?" Ja pójdę dalej. Czy "awans" na Kafe, jest powodem do dumy czy wstydu? :P

IMO13258 czytałam cały post .... wycięłam zdanie o kolejnych informacjach .... bo jak dla mnie podałeś naprawdę patologiczny przykład laska zaczyna od 13 roku życia :) ..... jako 13-latka to lalkami jeszcze w połowie powinna się bawić i rodzina ma nad nią piecze w normalnym środowisku

Czasem trafne pytania rzucają wiecej światła niż odpowiedzi na nie ;)

jakos leci ;) nic niezwyklego sie nie dzieje ;) a co oddawania sie za kase to tez nie oddal bym sie osobie o ktorej wiem tylko jak wyglada i ewentualnie znam jej imie

Gość IMO13258
Dobrze, ale o to chodzi. Na to czy można na laske ryknąć "ty kurwo!", składa się sporo czynników, które trzeba wziąść pod uwagę.

"Na to czy można na laske ryknąć "ty k**wo!" składa się sporo czynników, " Czasem wystarczy kilka lat małżeństwa :D

13 lat to małolata co mogła popełnić błąd i zaufać frajerowi - każdy popełnia błędy, ja zostaje przy swoim... piszesz że miała 10 z czego 5 fagasów? Fagasów tzn? Jeśli przez 3 lata była samotna i miała w pracy samotnego kolegę z którym po 3 latach znajomości wylądowała w łóżku bo często po pracy razem na drinka chodzili, bo fajnie się gadało, bo coś raz zaiskrzyło - każdy ma prawo do seksu... ale jeśli ta 5 fagasów to nieznajomi których zaliczyła w kiblu na baletach? To nie ważne ilu miała poza tą 5, ile miała lat jak zaczęła - ważne czy myśli co robi czy po prostu ją pizda swędziała

Gość IMO13258
Podoba mi się jak laski niechcący potwierdzają moje argumenty. :D Chociaż to może wynikać z faktu, że mało kto czyta tematy od początku...

"nieznajomi których zaliczyła w kiblu na baletach" Jeśli ktoś zaspakaja swoje potrzeby seksualne w ten sposób to nie jest to akceptowalne społecznie i nie do końca bezpieczne ale nie jest też niezgodne z prawem. Jej wybór. To, co zostanie z tego w jej psychice to zupełnie inna sprawa.

IMO a co w przypadku gdy tych pojedynczych numerków nie miała .... faktycznie zaczęła w wieku 13 lat ...popełniła błąd... ale życie dalsze życie intymne zaczęła prowadzić w wieku 20 lat .... jak taką osobę nazwiesz ?? jak obliczysz??

Gość IMO13258
Akurat seks w miejscach publicznych JEST niezgodny z prawem.

Gość IMO13258
Dobrze, czytałaś cały temat? Czy tylko wskoczyłaś od ostatniego posta?

czytam cały temat ... może nie każde twoje wypowiedzi

Gość IMO13258
I NIEMORALNY!

Powiedzmy, że nie wyceniam pochopnie cudzej cnoty i nie przedkładam jej wagi ponad wagę własnej ;)

Autonomia moralna jednoski w tym kraju rośnie w miarę demokratyzacji. Kobiety maja już prawo do orgazmów, więc ich liczba partnerów w skali życia się zwiększa. To nieuniknione. :)

Gość IMO13258
Dobrze, nakresle Ci ogólny zarys o co mi chodzi: 1.Jakaś picz stwierdziła, że Leviatan nazywa kobiety "kurwami" dlatego jest chamem (i pewnie niemężczyzną, ale zapomniała to dodać...) 2.Ja się wtrąciłem, żę aby babę nazwać "kurwą" w odpowiednich okolicznościach, trzeba inteligencki, bo wiąże się z tym wiele czynników (w domyśle: nie ma to nic do rzeczy z samym chamstwem) 3. Laski nie zgadzając się ze mną - potwierdzają moje słowa.

Gość IMO13258
Dama - temu dam, tamtemu dam...

Levi, chodzi o umiejętność kulturalnej konwersacji czy o wstrzemięźliwość seksualną :)

Levi, kobieta powinna być silna, by Cię wspierać, niezależna, by Ci się przeciwstawic, gdy chcesz zrobić coś głupiego i wierna by wasz zwiazek przetrwał. A dziwicą.... no cóż, też może być. Przy okazji ;)

Gość IMO13258
To też żart, klon? :P