Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehhh co ja sie mam...

rodzice nie umieja pogodzic sie z tym ze jestem dorosla...

Polecane posty

mieszkam na razie z nimi bo na wlasne mieszkanie mnie nie stac, ale dokladam sie do rachunkow itp. w kazdymr azie ciagle musze mowic gdzie ide, o ktorej wroce...wystarcyz ze buty zakladam i juz slysze te pytania....no ale to jeszcze ok, najgorsze ejst to, ze ojciec krytykuje kazdego mojego faceta mimo ze mialam ich malutko bo zawsze bylam w dlugich zwiazkach. Teraz jestem z facetem, z ktorym chce spedzic reszte zycia, a ojciec dogaduje mu na kazdym kroku, ogolnie juz go denerwuje sam fakt, ze on mnie odwiedza. Nie chodzi o to, ze cos z nim nie tak tylko o to ze po prostu jest moim facetem. Najlepiej zbeym byla stara poanna i zawsze btyla uzalezniona od nich. Mam zamiar niedlugo zamieszkac z facetem i akurat o zgode nie ebde sie pytala rodzice, ale jak tlko o tym spomne to wojna normalnie ejst,.....naprawde nie wiem co zorbic zbey byl dobrze....moze docenia mnie w koncu gdy sie wyprowadze bo na razie naprawde nie pozwalaja mi byc dorosla.

Gość jtyi67u
Bardzo dobrze robisz, ja tez sie w domu mecze. mam 18 lat, kilka razy pewnie zawiodlam rodzicow, i do teraz to pamietaja, bo zwyczajnie mi nie ufaja..2 tyg po mojej 18-tce bylo jak w niebie. traktowali mnie, jak bym byla w ciazy, lub wychodzila za maz, lub czekalo by mnie cos pieknego w zyciu..ale niestety pozniej sie to skonczylo;/ Ciagle mi wypominaja ze mam tyle i tyle lat a nie umiem zrpboc tego czy tamtego. ciagle mi mowia o rzeczach o ktorych juz wiem od kilku lat. np co nalezy zrobic, jak ktos przyjdzie lub zapuka do domu, ze nalzey liczyc kase przy wydawaniu reszty i takie banalne rzeczy! :O strasznie mnie meczą.. na dodatek, nie moge zrpzumiec mojej matki, ktorsa uwaza ze powinnam juz sobie znalezc chlopaka, bo pozniej bedzie za pozno. czyli innymi slowy - jej zdaniem teraz musze byc z kiims z kim nie chce byc, czyli robic cos wbrew sobie. Dlaczego? a no bp wtedy przyjdzie czas na jakies spotkanie towarzyskie jego znajomych i tam sobie kogos poszukam w kim sie prawdziwie zakocham....tralala gruszki na wierzbie.. Ciekawe co bedzie, jak i ja sie wyprowadze..Pewnie beda przychodzic mnie odwiedzac akurat wtedy, kiedy nie bede miala posprzatanego domu, lub nieumytych naczyn..:(

no a ja ich wlasnie nie zawiodlam. Zawsze umialam powiedziec nie gdy inni mowili tak itp itda oni co? uwazaja ze dziewczyna jest glupia i tyl...moj brat zawsze mogl robic co chcial ale w sumie tez ktykykowali jego dziewczyny szczegolnie tata, ta rbzydka, a ta nie tak a ta byle jaka...no paranoja jakas...