Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marlka..00

czy to wystarczy?

Polecane posty

Gość marlka..00

czy jeśli się zażywa tabletki antykoncepcyjne prawidlowo, tzn jesli sie zaczelo w pierszy dzien okresu bierze sie je codzinnie o tej samej godzinie, zadna nie zostala pominieta, zadnych lekow nie bralam tylko zyrtec ale czytalam ze to nie oslabia tabletek , biegunki tez nie bylo tylko jak cos to zwykla kupa ale nie biegunka.. to czy zabezpieczac sie jeszcze w jakis dodatkowy sposob?

Gość nie!!! ffs
mamy XXI wiek!!! farmaceutyka obok technologii ofen i defensywnej to najbardziej rozwinieta galaz przemyslu, w ktora pakuja miliardy kasy zeby leki byly coraz lepsze i lepiej dzialaly!!! jak bierzesz prawidlowo tabsy to nie potrzebujesz dodatkowej ochrony chyba ze chcesz sie bzykac z przygodnie poznanymi facetami to lepiej uzywaj gumki do tego ale nie p. ciazy ale przeciw chorobom :O

Gość odpowiem też ......
ja zabezpieczałam się dodatkowo przez cały pierwszy miesiąc brania bo tak zasugerował mi lekarz powiedział że organizm musi się przystosować do zmian i dodatkowych hormonów .....później szalałam jeszcze przez miesiąc czy dwa i w dni płodne stosunek przerywany :D ...wiem wiem głupie ale strach przed następną ciążą był ogromy ale teraz tylko tabletki i nic po za tym ale mąż czasem z przyzwyczajenia wyskakuje przed końcem chyba bardziej się boi następnej ciąży niż ja :D

Gość marlka..00
nie nie zamierzam zawierac przygodnych znajomości bo mam chłopaka i nie widze takiej potrzeby, ale chciałam sie po prostu upewnic czy to calkowicie wystarczy. tabletki zaczelam brac w czwartek 24.02. na ulotce pisze ze dzialaja od pierwszej wzietej tabletki. to czy w ten weekend moge przez strachu współżyć bez prezerwatyw?

Gość odpowiem też ......
z mojej wypowiedzi jasno wynika że ja nie wierzyłam w cudowna moc tabletki ...biorę jedną i już jestem zabezpieczona tym bardziej że lekarz sam zalecił dodatkowe zabezpieczanie przez pierwszy miesiąc ...ale Ty rób jak uważasz

Gość marlka..00
hmm ja rozmawiałam z ginekologiem i powiedziała ze jeśli się zażywa tabletki zgodnie z ulotką to jest juz sie zabezpieczonym od pierwszej tabletki..