Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

na wózku

proszę o pomoc i poradę

Polecane posty

Witam serdecznie. mam 25 lat i poruszam się na wózku inwalidzkim. Niestety mam duże braki w wykształceniu. Proszę jeśli możecie podpowiedzcie mi gdzie mogę udać się do jakiś fundacji bądź stowarzyszeń które pomogły by mi w znalezieniu pracy i podniesieniu swoich kwalifikacji. mam teraz tylko 500 zł i gdyby nie rodzina nie miał bym możliwości do życia ani żadnych środków.

Gość u nas tez jest inaczej
http://www.sosw.busko.pl/ zadzwoń do pierwszego lepszego i zapytaj o jakis kontakt -powinni pomóc 🖐️

Gość zjzjzjzjza
500 zł to na piwo i fajki ci wystarczy nie badz zachłanny

Gość MONIQEeeeee
wiesz na kaffe pomocy NIE ZNAJDZIESZ tutaj to przewaznie jest banda gówniarzy którzy tylko potrafia zgnoic drugiego człowieka choc sa tez inni naprawde fajni ludzie to niestety wiekszosc jest tu bez rozumu to sa dzieci które nudza sie po szkole. i gwarantuje ze gdybys np napisał cos na ich poziomie typu zdiecie cycków od tej czy tej to od razu dzieciaki by zaczeły sie popisywac dlatego nie warto szukac TU pomocy jesli chodzi o cos WAZNEGO:) POZDRAWIAM I POWODZENIA ZYCZE:)

Gość mhhhhhhhhhhhhhh
a skad jestes?

Gość mhhhhhhhhhhhhhh
i sa tam jakies fundacje badz szkoły?

właśnie nic nie wiem o fundacjach dla osób niepełnosprawnych bo mieszkam w małej miejscowości gdzie nie ma nawet żadnego zakładu aktywności zawodowej

wege żonka interesowały by mnie jakieś szkolenia i kursy w celu podniesienia kwalifikacji ponieważ moje są bardzo małe. byłbym nawet zainteresowany jakaś praca tyle tylko że nie mam wykształcenia ale szybko się uczę

Gość mhhhhhhhhhhhhhh
no to ciezko ale nie martw sie znajdziesz cos:)

nie ma za co. Przepraszam za bezposrednosc, ale czy Twoja niepełnosprawnosc opiera sie tylko na niezdolnosci chodzenia? Czy masz jeszcze inne problemy?

nie masz za co mnie przepraszać. Tak moja niepełnosprawność dotyczy tylko chodzenia, poruszam się na wózku inwalidzkim o napędzie ręcznym

zapomniałem muszę używać też podkładów ponieważ mam problemy z pęcherzem

wiec jestem pewna, ze znajdziesz cos dla siebie. Szukaj czegos w call centrach i tym podobnych instytucjach. Trzymam kciuki!