Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAKŁOPOTANA))___

ZOSTAĆ FRYZJERKĄ CZY

Polecane posty

Gość ZAKŁOPOTANA))___

IŚĆ NA STUDIA, KTÓRE MNIE WCALE NIE KRĘCĄ, ALE NIE BĘDĘ MARTWIŁA SIĘ O KASE..NIE MAM POJĘCIA CO ZROBIĆ. Fryzjerstwo mnie kręci, lubię bawić się włosami i umiem, ale rodzice i znajomi mi to odradzają..co zrobić?

Gość ZAKŁOPOTANA))___
pomożecie?

Gość ZAKŁOPOTANA))___
jest tu ktoośśśś??

Gość gufno prawda
idz na fryzjerstwo. sama kiedys miala taki wybor i poszlam na studia- zaluje ito strasznie a,niby po tym kierunku tez mialam sie nie martwic o kase a przyszedl kryzys i dupa. ...

A może od razu zrób technika fryzjerstwa, będzie to co lubisz i od razu średnie

Gość asdfsagdsfsa
Jeśli je skończysz to idź na studia a fryzjerstwem jak tak lubisz zajmij się po zajęciach,lub po studiach.

zostań fryzjerką jeśli masz talent i umiesz robić fryzury po studiach mnóstwo dziewczyn szuka marnej pracy za grosze albo za półdarmo staż, nawet po prawniczych robią za symboliczną kwotę w kancelarii nie rób tego błędu, teraz mało dobrych specjalistów tzw od rzemiosła kobiety zawsze będą chciały pięknie wyglądać a teraz zagęszczanie, naturalne włosy, to niesamowity przemysłi przyszłość jak to lubisz to sie nie zastanawiaj

możesz nawet jeździć na wizyty do domów klientek, nauczysz sie od stylisty,będziesz miała swoje narzędzia warto, w każdym wieku kobiety chcą mieć piękne włosy krótkie ścięcia, stylistyka dłygości,doczepianie kosmków,zagęszczanie dużą partią, farbowanie musisz się tego uczyć i pasjonować sie tym i dobrze wyglądać, modnie i być uśmiechnięta wtedy zarobek jak nic kilka tys miesięcznie masz nie musisz tyrać na kasie za grosze albo szukać pracy w biurze po studiach lub szukać sponsora sama sobie zarobisz