Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezko jest

Tesknota do bylego i vice versa

Polecane posty

Gość ciezko jest

Bylismy razem kilka lat, pozniej rozstalismy sie , ja postanowilam go zostawic. Odnowilismy kontakt i wszystko puscilo, uczucia ,ze to jeszcze nie wygaslo. Kazdy jest w zwiazku i ja mam malego synka. Nie wiemy co mamy dalej zrobic, czy warto zyc z kims cale zycie a myslec w tym czasie o kims innym? szukamy najlepszego rozwiazania dla nas. Albo razem albo osobno...... Czy ktos bylw pdoobnej sytuacji?

Gość ciezko jest
powinno byc tesknota za bylym, denerwuje sie przepraszam za bledy

Gość czas rzeczywisty
Co innego tęsknota a co innego miłość. Kogo kochasz i z kim chcesz być?

Gość ciezko jest
nie wiem -taka jest odpowiedz, nie potrafie powiedziec kocham do mojego obecnego a i na pewno w tym momencie nie powiedzialabym tego bylemu, ale ja nie umiem tak zyc, musze cos zdecydowac, ale jezeli mysli i chce sie byc z bylym, tym bardziej zeon tez to ???? odpowiedz wydaje sie prosta ale boimy sie skrzywdzenia naszych partnerow

Gość ciezko jest
szczerze- to mam nadzieje,ze to tylko tesknota, mam nadzieje,ze jak sie zobaczymy to wszytsko mi przejdzie, tylko,ze my nie mamy po 15 lat, nie ejstesmy DO KONCA szczesliwi w swoich zwiazkach a jestemy pewni ze belibysmy razem sczzesliwi

Gość a jak znow miedzy wami
bedzie tak zle jak wtedy, kiedy musialo dojsc do rozstania? pomysl o tym.

Gość ciezko jest
to byl moj blad, blad mlodosci, potrzebowalam adrenaliny. Bylo dobrez miedzy nami wtedy jeszcze wszystko zylo i zyje nadal tylko okolicznosci sie zmienily

Gość czas rzeczywisty
Nikt nie oczekuje,że komukolwiek wyznasz miłośc :-) Tylko i wyłacznie w twoim interesie leży odpowiedź na to pytanie. A twierdzenie , że z byłym będziesz szczęśliwa trzeba między bajki włożyć. Może masz kryzys swojego obecnego związku, a spotkanie z byłym dodatkowo go pogłębia

Gość smutna akcja
Rozumiem twoja sytuacje. Sama jednak musisz zdecydowac co jest dla ciebie priorytetem w zyciu. Widzisz, dla mnie to jest proste, bo ja nie zwiazalabym sie z nikim nowym, noszac cokolwiek poza sentymentem do bylego w moim sercu. Ale rozumiem ze kazdy ma inaczej. Sama wiesz najlepiej kogo kochasz. Zapomnij o tym jak sie powinno robic, pomysl o tym, czego sama chcesz. Piszesz ze nie chcesz ranic swojego obecnego partnera, ale tak naprawde to nie robisz mu zadnej przyslugi, bedac z nim a jednoczesnie rozwazajac powrot do eks. Przysluge zrobisz mu bedac wobec niego szczera. Owszem, mozesz pozostawac w tym zwiazku tak dlugo jak bedziesz sie czula na silach, ale czy naprawde wyobrazasz sobie byc w takiej sytuacji na sile do konca zycia?....Znam takie historie, kiedy to dwoje ludzi rozeszlo sie, kochajac sie bardzo, pozostaja w kontakcie, kochaja sie nad zycie, kazde ma swoja rodzine ale oboje tesknia za soba i czuja sie niespelnieni w zyciu. I jaki to ma sens?....