Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mosashini

lubicie brązowe oczy?

Polecane posty

ooo ludzie.... tak mi sie wydawało w dzieciństwie i tak mi zostało:O ale to nie fakt naukowy tylko moje ,,,,eeee.... przypuszczenia

Gość tyśśkaaa
Finlandia i Litwa mają największy odsetek niebieskookich ludzi; jest to również kolor oczu bardzo powszechny w innych krajach leżących nad Morzem Bałtyckim. Pewne badanie wykazało, że niemal 90% Islandczyków ma niebieskie lub zielone oczy. Badania w 2002 r. udowodniły powszechne występowanie niebieskiego koloru oczu wśród przedstawicieli rasy białej o nie-latynoskim pochodzeniu w Stanach Zjednoczonych.

Gość tyśśkaaa
Niebieskie oczy są stosunkowo powszechne w całej Europie i innych rejonach, zamieszkanych przez ludność pochodzenia europejskiego, takich jak: Kanada, USA.

Gość Major Oklahoma
tyyśka, ale to przecież oczywiste, że słowianie i germanie...ogólnie nordycki typ urody, charakteryzuje się niebieskimi oczętami z lekkimi wariacjami: szare zielone, ale brązowe to raczej rzadkość, ale w dzisiejszych czasach już nie

Gość kasian8idu43nr,ce
ja mam brazowe i mowia ze mam ladne ale u chlopakow podobaja mi sie zielone i niebieskie moj misiek ma zielone;)

Gość kretacz i cham
te ne sa brazowe, ale jak dla mnie rewelacyjne

Gość Major Oklahoma
ładne oczęta, tej Pani na zdjęciu ma...kimkolwiek jest

ja nie lubie za bardzo brązowych oczu wole niebieskie a moje to takie szaro niebieskie

Gość Major Oklahoma
zależy kto jaki ma typ urody, ktoś kto ma brązowe mógłby wyglądać lepiej z niebieskimi lub zielonymi, albo na odwrót....no i jeszcze zależy jaki typ lubimy my sami

Gość pawianka000
Ja jestem zakochana w brązowych oczach :) Uwielbiam po prostu :) PS. Bazienko, masz bardzo ładne oczy :)

Gość kretacz i cham
miszek przeciez napisałem wyżej ;)

Gość vicha
miszekkk, nie ty pierwsza mi to mówisz ;)

Gość Major Oklahoma
i znowu się zaczyna z dyskredytowaniem Oklahomy

Gość Major Oklahoma
aj sorrki, gafe strzeliłem

Gość dkkfg
mam chyba najgorsze cechy na kafe brazowe oczy, 180cm, stopa 40, a jakos nigdy nie mialam problemow z facetami...hmmm....dziwnie hahahaha

Gość Major Oklahoma
a co w ogóle za cechy, podałaś 3 elementy swojego ciał, na których postawie w żaden sposób nie można ocenić Twego wyglądu, a 40 przy 180 (zakładając, że to prawda) to wcale nie sporo...dlatego to chyba jednak nieprawda

Gość dkkfg
chodzi o to ze w kolko ktos zaklada tematy ze brazowe oczy to ble, ze stopa 40 to ble, ze powyzej 170 to ble, a mam wszystkie te cechy i jakos nikt nie ucieka na moj widok

Gość Major Oklahoma
eee tam, no forum przecież, i to forum,które ma już zagorzałych fanów grafomanów, którzy nie cofną się przed postawieniem jakiegokolwiek tematu, byleby wywołał dyskusje

Gość dkkfg
ja tam uwazam ze o kazdym wzroscie, o kazdym rozmiarze butow i o kazdym kolorze oczu mozna byc ladnym i brzydkim. a takie madrosci sa do dupy

Gość Major Oklahoma
znaczy moje mądrości? przecież ja nic nikomu nie staram się wmawiać, Tobie też nie

Gość dkkfg
nie twoje, cos ty. tylko tych osob co zakladaja takie topiki

Gość Major Oklahoma
hm, no tak, ale nuda, to człowiek wchodzi na nie :) (zaraz przecież ja mam co do roboty i to całkiem sporo, tylko nie mogę się zmotywować, bo wszystko lepsze od nauki)