Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolka8512

w którym dniu cyklu udało wam się zajść w ciążę:)))

Polecane posty

Gość karolka8512

i w jakich dniach mieliście przytulanko i jakie płci roslo dzieicątko? ja staram się o drugie dziecko to mój drugi cykl starań cykle mam 30 dniowe obecnie 19 dc owulacji niby miała być w 16-17 dnieu cyklu przytulanko było w tych dniach czułam dość bol lewego jajnika co by wskazywało na jajeczkowanie ale jestem podłamana bo śluzu było mało słabo co go czułam i raczej będę czekań na @ niż na dwie kreseczki a to gdzieś koło 13 marca się okaże. dzięki za wypowiedzi

Gość nie wazne co sie urodzi
Co do płci, to nie chcę jej znać :) Nie ważne co się urodzi, ważne żeby było zdrowe. Starałam się długo. Niby cykl książkowy 28 dni, 14 dni przed okresem miała być owulka...miała być...dopiero jak kupiłam komputer cyklu (ja mam cyclotest) okazało się że mam raz tak, raz tak. Potem już zaszłam szybko bo w 3 cyklu, kochaliśmy się dzień przed owulacją

Gość nie wazne co sie urodzi
aha zapomniałam dodać, że był to dzień 17 czyli 18 miałam owulację :)

Gość kiciawawa
okolo 21 dc, dlugi cykle mam

ja zanim zaszłam to brałam tabletki.Okresy były idealnie w terminie.Odstawiłam 25 kwietnia 2010, a 5 sierpnia test pokazał 2 kreski.Więc udało mi się zajść bardzo szybko(lekarka nagadała mi że po tabletach jest problem z zajściem,ja mam problemy z tarczycą i to dodatkowo utrudni działanie) powiedziała mi to na wizycie w czerwcu :P decyzja o odstawieniu obgadana z mężem,podjęta wspólnie.Powiedziałam mu, że chcę odstawić,on się zgodził,i wiedział że jak nic nie biorę,on nie używa gumek że mogę zajść.Nie unikaliśmy tego, ani też się nie starliśmy wściekle,poprostu seks na luzie i oczekiwanie aż zaskoczę.

Gość An-i-ta
Jak was czytam to szczerzę zazdroszczę :) też chciałabym zajść. Skoro "nie wazne co sie urodzi" pisze że ten cyclotest jest pomógł może też się skuszę...staram się już prawie rok i nic.

Gość mama zaraz dwojeczki
Z synkiem zaszlam w ciaze dokladnie w polowie cyklu i z moich obserwacji wynika, ze dokladnie w dzien owulacji (choc moze sie mylic). Z coreczka, UWAGA: w 3 dniu cyklu przy cyklach regularnych 31 dniowych :)

Gość kitekkkk 18257136480
W 10 dniu cyklu, cykle 28-dniowe, córeczka

Gość Blanka6
W 14 dniu cyklu, cykle 28 dniowe. Jak w zegarku :)

U nas był 12-13 dzień cykl, 14 dnia owulacja, cykl wypadał 28 dniowy :) Ale nie wiem jaka płeć... ;)