Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ChceByćMamą

W oczekiwaniu na dwie kreseczki-starczki 2011

Polecane posty

Gość ChceByćMamą

Zapraszam do dyskusji,wiem jest ich wiele ale wbić się w nie nie moge. ;) Zaraz napisze coś więcej. :)

Dziewczyna Portugalczyka - ja probowalam i nie uwazam ze zostalam mile przyjeta. Moze "milo" to zle okreslenie. Nikt sie tam "nowymi" nie interesuje, jestescie zrzyte razem i nawet ani razu nikt mnie nie zapytal jak sie czuje gdy ostatni okres mi sie zblizal i w koncu przyszedl. Takze nie dziwie sie ze laski zakladaja swoje tematy. I w sumie bardzo dobrze, kazdy ma prawo do swojego tematu, zdania i swojej grupy znajomych. Autorko, mam nadzieje ze sie doczekasz swoich dwoch kresek, kiedy termin miesiaczki? Ps. poza tym nie rozumiem tego zgarniania ludzi do jednego watku, jest tam Was tyle ze ciezko ogarnac a jeszcze wolasz nowe.

ally, przepraszam Cie bardzo, ale to pierwsza osoba ktora zapraszam moze Ciebie nie przyjely z entuzjazmem.. nie wiem, nie interesuje mnie to ja tez jestem tam nowa i juz czuje sie jakbym tam byla od samego poczatku

Strasznie sie ciesze, jednak nie zmienie swojego zdania ze ciaganie osob do innych topikow ma jaki kolwiek sens. dziewczyna chce pisac swoj, to dlaczego ja ciagasz gdzies indziej, gdzie... nie musi sie czuc tak dobrze jak Ty. Zagwarantowac jej tego nie mozesz, wiec albo lepiej tutaj popisac albo zostawic ja w spokoju. No co za paranoja z tym ciagnieciem do innych tematow. Kazdy ma prawo zalozyc temat i pisac tam, gdzie sie czuje najlepiej, a watpie ze zaciaganie jej na "wasz" temat to dobry pomysl. Nie mam nic do Waszego tematu, czy do kogo kolwiek od was, no ale czy to juz nie mozna miec wlasnego tematu?

oj ally... ehh ja ja zaprosilam z tego wzgledu ze napisala ze nie potrafi sie zadnego innego wbic, pomyslalam sobie ze moze nie probowala jeszcze u nas.. pewnie ze moze miec swoj wlasny topik, nie widze w tym problemu, ja chcialam byc mila :((

Wiem o tym, ale to ze Ty jestes mila, nie oznacza ze kazdy taki bedzie dla niej na "waszym" temacie. A uwierz mi, ze niektore laski naprawde potrzebuja wsparcia i zainteresowania, chocby minimalnego w tym swoim oczekiwaniu i staraniu sie.

Gość ChcebyćMamą
Dziekuje Dzioewczyno Portugalcz,za zaproszenie. :) Raczej u Was wątku ne próbowałam-chyba.Założyłam ten wątek,bo wiem że jak są tematy i dziewczyny zrzyte to olewają nowe,stad ten wątek.No,ale nie mam nic przeciwko,zła nie jestem.Termin @ mam na 13 marca,wie troche poczekam jeszcze

Gość ChceByćMamą
Ok to ide do Was w takim razie :)