Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anecia12344

staż z UP

Polecane posty

Gość Anecia12344

Witam jutro idę do UP starać się o staż. Czy wie może któraś jak to jest? chodzi mi o to: Czy jeśli nie bedzie stażu zgodnego z ukończona szkołą przezemnie to czy mogę sobie wybrać inny? Czy jeśli zostanę skierowana na konkretny staż to już jest pwene czy się dostanę czy dopiero tam przeprowadzą rekrutację i wybiorą osoby? Czy przed stażem jest rozmowa kwalifikacyjna?

Gość Anecia12344
pomóżcie jeśli ktoś wie

Gość gfhgfjhsjhsf
już opisuje jak to jest, chwila

Gość gfhgfjhsjhsf
staż nie musisz odbywać w miesjcu zgodnym z wykształceniem, choć większość osób tego chce bo wiadomo zdobywa się doswiadczenie. ale spokojnie mozesz odbywać gdzie tylko chcesz. jeśli Cię UP skieruje to masz staż na 100000%. nie ma rozmowy kwalifikacyjnej raczej. chyba ze Ty się starsz w jakiejś firmie o staż zeby oni załatwili Ci go w UP to wtedy możliwe że jakaś rozmowa będzie. ale nie martw się, każda firma chce mieć pracownika który zrobi wszyskto za darmo ;)

Gość gfhgfjhsjhsf
staż nie musi być przedłużony

Gość stazowiczka..
no to ja niestety mam zupelnie inne wspomnienia - skierowanie z UP to po prostu dane do pracodawcy... ostatnio biegalam i w 4 miejscach bylo okolo 30 osób na kazdy staz i normalne rozmowy kwalifikacyjne byly wszedzie :O istna porazka

Gość anullaaaa
jesli wypisza skierowanie- to musisz tam pojsc na rozmowe- ale nie jest pewne ze ciebie tam wezma

Gość _żmijka_
powiem ci jak jest, starałam się o staż w administracji policji, byłam pierwsza na liście UP oraz w policji, mimo, że biegałam koło tej sprawy jak kot z pęcherzem to i tak mnie nie przyjęli, okazało się, że przyjęli dzieci i innych krewnych osób, pracujących w UP lub policji, wkurzyłam się i zrobiłam jak wszyscy, skorzystałam ze znajomości, które miałam w UP, potem z innych, które miałam w areszcie śledczym (bo tam się starałam o staż) i dopiero tak się udało, nie wiem gdzie chcesz mieć ten staż ale trochę się boję że wszędzie tak jest, moja koleżanka starała się w policji w tym roku, jest po psychologii, miała już wszystko załatwione i wyszło jak u mnie za pierwszym razem, siedzi w domu a w up jej powiedzieli, że nie wiadomo kiedy będą mieli znów kasę na staże, tak więc spytaj najpierw w up jakie są możliwości