Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frih vhtjfh ruow3ihr hr

ale dlaczego wy sie podniecacie jeniffer ?ja wiem wszystko o niej

Polecane posty

pochodzi z grudziadza byla tu na kafe ponad 2 lata temu wtedy tez jako piekna i bogata mezulek itp ale wyjebali ja pozniej znowu wrocila (ostatnio byla afera) bo co niektore osoby ja pamietaly a ta budowa domu to trwa i trwa , myslalam ze tacy bogacze szybko buduja :D:D buahahahahaha na nk miala kiedys fotki swojej niby willi , ale coz zostala zdemaskowana ze to nie jej :D (przed ponad 2 latami) :D:D zdesperowana zona domowa zna ta osobe z wygladu bo sa z tego samego miasta :D ona ma problemy z soba , ma faceta sporo starszego , jest ona sama samotna rodzina ja olewa ma niezdrowe relacje z ojcem taka to cala prawda o jeniffer :) tyle w skrocie o niej mozna napisac nie jest zadna bogaczka i nie buduje domu :D:D zostala tez zdemaskowana kupe czasu temu na nk WSTYD kobieto lecz sie :O:O🖐️

A I radze ja totalnie olac to kobieta sie znudzi i odejdzie na jakies 3 miesiace po czym powroci jak bumerang choc przed 2 latatmi dopiero po poltora roku zagoscila na kafe tak na stale.. na wizazu ma bana :D olac ja zo se pojdzie

Gość dżenyy
daj spokój, jajca są ;D