Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adekk

Liceum Akademickie w Toruniu

Polecane posty

Gość adekk

Cześć:) Zakładam ten wątek ponieważ chciałam zapytać o tę szkołę. Od 2011 roku chciałabym zacząć tam naukę, ale mam mnóstwo wątpliwości. Chciałabym usłyszeć opinie na temat szkoły/toku nauczania/nauczycieli/internatu/atmosfery itd. Nie mogę znaleźć aktualnych informacji. A może jeszcze ktoś wybiera się do Liceum Akademickiego? Czekam na odpowiedzi :)

Gość xdddd
Hej, również zastanawiam się nad wybraniem się do tej szkoły i podobnie, mam wiele wątpliwości, a nigdzie żadnych informacji nie ma, np. co do rozszerzeń na danych profilach (przynajmniej ja nie mogę znaleźć). Fajnie byłoby porozmawiać/popisać z jakimś uczniem tejże szkoły i dowiedzieć się czegoś więcej na temat wymagań, poziomu itp. Jeżeli będziesz coś wiedzieć to daj znać pod tym wątkiem ;p Pozdr. ;)

Gość Ja chcialam
Ja mialam sie wybierac. Juz nawet dogadalam sie z wynajmem mieszkania ale po rozmowie z absolwentką mi sie odechcialo :(

Gość xdddd
A dlaczego? Co się takiego dowiedziałaś ?

Gość adekk
byłam na dniach otwartych i ogółem szkoła wywarła na mnie pozytywne wrażenie, ale zastanawiam się czy sobie dam radę.. też nie wiem nic o rozszerzeniach, dlatego ten wątek. a na jaki profil chciałbyś/chciałabyś?