Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huhihouh

Dziewczyny wolicie wysokiego czy przystojnego?

Polecane posty

Gość huhihouh

No nie wiem wolicie takiego zeby byyl meski z ryja dobrze zbudowany ale tylko z 5-10 cm wyzszy od Was czy takiego przecietnego z wygladu ale zeby byl zalozmy z 20-30 cm wyzszy?Nie rozpatruje mozliwosci zeby byl nizszy ani nawet rowny bo to glupota, chodzi mi raczej o takie porownanie

Gość wersja pierwsza
1

Gość huhihouh
glupota bo zaden facet przy zdrowych zmyslach nie chialby wiazac sie z wieksza od siebie kobieta.

Gość huhihouh
nie obchodzi mnie co rzekomo "macie" bo kazda twierdzi ze jej facet jest super przystojny ale nie zawsze obiektywnie tak jest. Chodzi mi tylko i wylacznie o takie porownanie. To jasne ze laska np 175 nie chce byc z kolesiem 175 bo nawet koles 175 nie chailby tej laski bo by go nie krecila, tak samo przy innych wzrostach. Chodzi mi o to czy musi byc mega hiper roznica wzrostu czy inne atrybuty przy optymalnej roznicy sa wazniejsze

Gość niech wygląda
jak chce byle umiał zadbać o rodzinę

Gość huhihouh
ja mam 179 i nigdy nie zainteresowalbym sie dziewczyna powyzej 170 bo mnie po prostu nie kreca takie, nie podniecaja no niew iem jak to jasniej wytlumaczyc . Kobieta powinna byc drobna, drobniejsza od faceta, optimum to 160-165, dla mnie

Gość IMO13258
A co? Mają chcieć niskiego i brzydkiego?

Gość huhihouh
mozna stwierdzic ze wiele kobiet rowniez nie zwraca takiej uwagi na wzrost u faceta, licza sie inne cechy wygladu, nie wiem budowa ciala, typu szerokie bary waskie biodra, proporcje, twarz. Wiec dziala to w obie strony. Ja zwracam uwage na wzrost kobiet, moze inni nie

Gość huhihouh
i vice versa ;)

Ja mam 164cm i nie wyobrażam sobie siebie obok faceta o wzroście 190 na przykład. Wyglądałoby to karykaturalnie

Gość huhihouh
nie wiem, nie znam Cie, nasze zyciowe przekonania biora sie przeciez z zyciowych doswiadczen i waskiego srodowiska w ktorym sie ta osoba obraca ( waskeigo w stosunku do populacji) :) Widocznie faktycznie za Toba biegali wiec uwazasz ze wszyscy faceci nie zwracaja uwagi na wzrost laski, no ale ja zwracam i zapeniwam Cie ze jest jeszcze sporo takich kolesi, chociazby moi kumple ktorzy przepadaja za takimi seksownymi z ciala ale drobnymi kobietami. Mniejsza kobieta podnieca , taka duza juz nie wyzwala tego czegos, no mowie szczerze.

Gość huhihouh
nie ta osoba obraca, tylko "w ktorym sie obracamy" ;)

ale ja nie jestem duza tylko wysoka po prostu. a to ze niski facet woli nizsza to mnie to za bardzo nie obchodzi bo i tak nie chcialabym byc z niskim.. no chyba ze stwierdzilabym w ktoryms momencie ze dla tego akurat kolesia nalezy zrobic wyjatek :)

Gość Major Oklahoma
powiedzmy szczerze wzrost ma znaczenie dla obu płci

Gość Major Oklahoma
chociaż powiedziałbym, że dla kobiet raczej większy...odnośnie faceta naturalnie

Gość ja cie kiedys widzialem
DOMOWA ZONA na jakiej fotce ktora byla wycinkiem z jakiego wiekszego zdjecia.. Moim zdaniem wcale nie jestes taka zajebista za jaka sie uwazasz.. ot takie 6-7/10..

Gość ja cie kiedys widzialem
Nie to ze bym cie nie puknal :classic_cool: Ale jest sporo dup jeszcze lepszych od ciebie..

Gość Major Oklahoma
Zdesperowana Domowa Żona (ilość tematów: 32, ilość postów: 9264) 9264...?!!!!

"Mniejsza kobieta podnieca , taka duza juz nie wyzwala tego czegos, no mowie szczerze." To chyba żeś na oczy jeszcze nie widział wysokiej i seksownej. Zmieniłbyś zdanie.

Gość Major Oklahoma
no pewnie, że ładna kobieta 170-175, jest ładniejsza, niż ta sama dziewczyna (w sensie urody) 160-165

Gość huhihouh
No ja tam za niskiego sie szczerze mowiac nie uwazam :) Widocznie masz taki fetysz bo moi przyjaciele, a konkretnie jest ich 4ech, nizsi ode mnie, maja piekne kobiety. A one twierdza ze oni sa b przystojni wiec cos tu nie styka wedlug Twojej teorii. Mozesz mi oczywiscie nei wierzyc, ale to prawda