Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillllla

szpara miedzy jedynkami

Polecane posty

Gość kamillllla

witam urodzilam prawie 2 miesiace tem corcie i gdy bylam jeszcze w szpitalu polozna powiedziala ze corcia bedzie miala szpare i faktycznie ma tak oddzielone dziaselko tam gdzie beda jedynki czy kogos dzieci tez sie z tym urodzily jak teraz to wyglada gdy maja juz zabki? czy to juz zostanie?

Gość sysia sylwia
Hahahahaha co za durna położna! :) Mój synuś miał identycznie, a ma ząbki obok siebie. Teraz mam drugiego synka i nie ma jeszcze ząbków, ale także ma takie oddzielone dziąsełka tam gdzie powinny być górne jedynki :) To chyba norma :]

Gość kamillllla
ojej dzieki bardzo za odp:) to moze i u nas tak bedzie

Gość OneByOne
U nas było to samo. Mała miała nawet to dziąsełko tak jakby wrośniete miedzy jedynki jak się wyżynały i faktycznie była szpara, ale tylko chwilowo, bo to się potem tak jakby urwało przy sciąganiu bluzeczki. Spanikowałam i lekarza, a pediatra się śmiała i mówiła, że dzieci często to mają. To sie potem urywa, a jak nie to podcina się to u lekarza. Może to jest to samo :)

Gość czar róż par
wiem o co ci chodzi. Mieliśmy/mamy to samo, a szpary żadnej. Zęby równe, blisko siebie :)

Gość kamillllla
dzieki dziewczyny:)

Gość RMF FM najlepsza muzyka
Miałam identyczną sytuację i też pytałam o to na forum :D Dostałam takie same odpowiedzi jak Ty. Mój mały ma na razie dolne jedynki, ale czekam spokojnie na górne i wiem juz, że duża ilość dzieci tak ma i to normalne :)