Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szafirowe oczko

była dziewczyna mojego narzeczonego chce go odzyskac!Co byscie zrobili?

Polecane posty

Gość szafirowe oczko

Byli ze soba 5 lat,w tym ostatnie dwa wcale sie nie widzieli,on wyjechal,a ona miala innego,tylko przez cały ten czas mydlila mu oczy,i naciagala na pieniadze.Raz jak mu napisala,zeby jej wyslal pieniadze,a on odpowiedzial ze sam nie ma,to powiedziala spier...Opowiedzial mi o tym,o tej paskudnej naciagaczce,ktora go tak wykorzystywala,zdradzala.Teraz mamy szczesliwy zwiazek,kochamy sie,bedziemy mieli dziecko,a ona wypisuje do niego smsy,ze za nim teskni itp.On to ignoruje,nie odp,bo sam nie chce o tej lafiryndzie slyszec,nie zmieni nr,bo to firmowy,jedynie zmieni wkrotce aparat na taki zeby zablokowac jej nr,ale moze macie jakies pomysly,myslelismy ze jak ignoruje sie te smsy to odpusci,ale pol roku,i nic,a mnie to juz strasznie wkurza.Ze tez istnieja takie glupie kobiety,bez godnosci i honoru,jestem w szoku.No.To czekam na pomysły

Gość zdradzona3456
ja na twoim miejscu osobiście pogadałabym z tą dziewczyną i jej delikatnie aczkolwiek stanowczo wyperswadowała podrywanie twojego faceta...

Gość magdalena kostka
ona wstrętna naciągaczka, materialistka,rucha sie ze wszystkimi a twój facet jest święty, nie chce jej i nie myśli o bzykaniu i nie robi tego z nikim oprócz ciebie taaaaaa......wmawiaj sobie ;)

Gość Misza xo
Mi sie wydaje, ze to on musi zakonczyc ta sprawe.Jak do niej nie dociera, to moze niech porozmawia z jej siostra/bratem/rodzicami, jak byli ze soba 5lat to na pewno ich zna. To juz mi podchodzi pod przesladowanie.... Tylko on musi na prawde tego chciec...chyba, ze jest cos o czym nie wiesz...Powodzenia.

Gość szafirowe oczko
na sarkastyczne poglady nie czekam.A moj facet naprawde jest bardzo w porzadku,ma dobre serce,dlatego tak dawal sie jej wykorzystywac.napisalam jej,ze nie zycze sobie aby kontaktowala sie z nim.On jej to juz dawno napisal,ze nie chce aby do niego pisala,i ma uszanowac,ze jestesmy szczesliwi i sie kochamy.A ta jak trutnia taka,przypomina mu o sobie,pisze ze za nim teskni,pyta,czy on teskni za nia.No porabana.Za kogo ona sie uwaza.

Gość magdalena kostka
musi wiedzieć że na nią leci, skąd możesz wiedzieć jak im było i jaka więź ich łaczyła walczy bo wie że ma szansę

Gość szafirowe oczko
On juz probowal powiedziec jej ojcu,nic to nie dalo niestety.Jakie telefony maja opcje blokady nr tel?

Gość szafirowe oczko
nie leci na nia,lecial,a to roznica.Jakas piekna ani madra ona nie jest.A on mi ciagle powtarza ze jestem kobieta jego zycia,i nigdy nikogo nie kochal tak mocno jak mnie.A ona,mysle,ze ciezko jej teraz bez jego pomocy finansowej,dlatego walczy.bardzo duzo zlego mu ta paskuda wyrzadzila,widzialam dowody,chodzilo jej tylko o kase,i nadal chodzi.I on to wie.

Gość zdradzona3456
np samsung J700...:-), wiem bo mam i używam tej opcji:-), polecam