Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga.......25......

czy denerwuje was jak wasz facet przeklina?

Polecane posty

Gość Aga.......25......

mnie tak, a niestety zdarza mu sie....jak mu sie cos nie spodoba to potrafi zarzucic miesem...a nawet czesto moim zdaniem bez specjalnego powodu, nie jest agresywny ani nic z tych rzeczy, nigdy też nie przeklina na mnie. Nawet sie nie złości na mnie, ma raczej spokojne usposobienie. Po prostu wkurza mnie to, że przeklina, mówiłam juz mu na ten temat, mówił że już postara się tak nie mówić bez powodu, jednak widzę że teraz jest od nowa. Faktem jest, że ma teraz nerwowy okres...no ale jednak. Może przewrażliwiona jestem, ale nic nie poradzę na to że razi mnie to.

Gość Aga.......25......
??

Gość Misza xo
Mnie to bardzo razi....wiadomo od czasu do czasu kazdy przeklnie, ale nie wyobrazam sobie slyszec przeklenstwa z ust mojego faceta codziennie...Zalezy jeszcze jakich slow uzywa."Cholera" zdecydowanie nie razi mnie tak jak k....wa.

Gość Aga.......25......
no niestety nie jest to 'cholera'. Wiadomo, od czasu do czasu nie ma problemu, jednak denerwujące jest tak na codzień to słyszeć.

W rozmowie potocznej denerwowałoby mnie to i na pewno zwróciłabym uwagę tej osobie. Ale jeśli ktoś tak powie w nerwach to...nie ma o co się obrażać.

Gość Misza xo
A przeklinal na poczatku waszego zwiazku????Jezeli tak, to znaczy ze takiego go wzielas i zaakceptowalas, a teraz probujesz zmienic.Bedzie ciezko...

Gość Major Oklahoma
polskie kobiety charakteryzują się natomiast nienaganną kulturą słowa i dykcja, słuchanie ich w takich miejscach, jak sklep, przystanek czy w środkach komunikacji miejskiej, ich finezyjnej elokwentnej mowie sprawia mi oniemal ekstatyczną przyjemność, dziękuje, że mieszkacie w moim kraju...umilacie mi życie każdego dnia swymi złotymi myślami wyrażanymi wyszukanymi słowy