Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beszczela Justyna na kafe

moja siostrzenica chodzi Do LO, mowiła ze jakis nowy nauczyciel przyszedł do nie

Polecane posty

Gość beszczela Justyna na kafe

na lekcje angielskiego.podobno na poczatku puscil smiredzacego bąka tzw. cichacza( to nie zart) był wyraznie zesteresowany i w dodatku zrobił gramatyczny błąd okresie warunkowym- lekcja angielskiego [sic]. zapytałem co to za nauczciel, a ona mi mówi ze z wygladu ok 25 -26 lat , blondyn, imie T. , opisałą jak wyglada itp. I wszytko wskazuje na to ze to mój kolega ze studiów!! Niezłą kasznka!!! na 99% jestem pewna ze to mój kolega haha. a teraz do sedna sprawy- keidys ten koelga wkurzył mnie i wyrzadził przykrosc ignorancją w stosunku do mnie. rozpowiedziec ze taką wioske odstawił z dzieciakami w szkole?

Gość beszczelna Justyna na kafe
to ze koles zatruł powietrze mnie nie dziwi, zawsze cos na bakier było u niego z higiena ale zrobic szkolny błąd na pierwszej lekcji i on ma mgr! o my god :O zawsze wydawało mi sie ze kolezka jest przecietny chociaz na egzaminach wyrywał czwórki a ja ledwo trójki czsami :O

Gość hehehehe.............
Ze puścił bąka :D

słuchajcie ja do niego nic osobiscie nie ma. aczkolwiek raz mnie starsznie zedenrowałi nie przeprosił, nie mam z nim kontaktu od prawie 2 lat. sek w tym ze dziwi mnie to ze koelzka ze strasu zrobił bałd na pierwszej lekcji- czyzby fartem skonczył studia - zawsze niby nic nie umia a pózniej 4 czy 5 . dziwny koleś. kiedys lansował sie ze był na dniu młodych taize

Gość wiesz, zależy jakim
jesteś człowiekiem... i jakim chcesz być...

nie no taka naprawde nie ejestem beszcelna w realu :) dziwi mnie tylko ze ten znajomy tak wtopił pierwszą lekcję . nie mam zandej urazy do niego. ale tak wtopic :O kaszanka. u tych dzieciaków nie doebedzie respectu jak tak dalej pójdzie :O