Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justyna19

Problem z rozmowa z mezem.

Polecane posty

Gość justyna19

Wiadomo jak w malzenstwie, trzeba sobie nawzajem pomagac i rozwiazywac problemy wspolnie. Problem polega na tym, ze ja cos mowie, a moj maz to olewa pyta czy skonczylam, ze mu sie nie chce sluchac!! Mamy teraz sporo problemow, bo rzucil prace na wlasne zyczenie od 2miesiecy jest bezrobotny, a kasa nie spada z nieba do tego mamy 2miesieczne dziecko..Macie jakies sposoby na takich leni ? Bo ja juz kompletnie czuje sie bezradna,,,POMOCY!!

Gość widziały gały co se brały
Yyy, 19 to Twój wiek? i już mąż i dziecko? Obawiam się, że nie ma inego sposobu jak wymiana męża na normalny model, bez tego typu usterek.

Gość justyna19
Nie, nie moj wiek :) mam 24 l . a moze nie odrazu zamiana meza? moze cos innego ?

Gość no a czego ty sie spodziewasz
po takim dupku?? wybacz macie male dziecko w kraju ciezko o prace a on sobie rzuca swoja bo mu sie podoba to po 1 nieodpowiedzialny kretyn do potegi z niego po 2 i co z tego ze macie problemy bo on nie pracuje nie uwprawiedliwiaj go jak mozesz pozwalac zbey cie tak traktowal nie sluchal mial w dupie ?? czym ty sie kierowalas wychodzac za maz ?? nie wierze ze tak nagle okazlao sie ze jest gnojem i nieodpowiedzialnym cwokiem ??

Gość no a czego ty sie spodziewasz
jak sie ktos decyduje na malzenstwo to juz ze swiaodmoscia tego ze przeszlo sie prze zjakies problemy i z wiedza o tym jak zwiazek radzi sobie z problemami smasz 24 lata dziecko meza wybacz no nie bylas ani ty ani twoj facet gotowa do slubu sadze ze nawet nie kierowalas sie zbytnio cehcmi jakie powinien mic maz o ojciec ale pomijajac to polelnilas blad i wybacz jego nie zmienisz takze szukaj sobie nowego miejsca w zyciu bo z tym facetem nic cie nie czeka

Gość justyna19
Dzieki! Chyba nalezal mi sie lekki opie*** ol . Masz racje, przemysle to powaznie

Facet jest skrajnie nieodpowiedzialny. Został ojcem i rzucił pracę, bo co? Pomaga Ci chociaż w codziennych obowiązkach? czy jeszcze usługujesz mu podając piwo i orzeszki ?

Gość justyna19
Bo stwierdzil, ze nie bedzie tam pracowal! I zapier... Ta pomaga...sama wszystko robie!! Juz sie przyzwyczailam do tego.