Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przerwijto

Skandal dla facetow tylko

Polecane posty

Gość Przerwijto

W uwodzeniu istniejemy od pięciu lat. W tym czasie pomogliśmy osiemdziesięciu osobom w relacjach z kobietami. Zawsze dawalismy trafne rady. Radzilismy sobie z duzymi problemami ludzi. Spotykalismy sie z ponad setka kobiet w tym takimi bardzo ostrymi. Z kazdego spotkania dziewczyny byly zadowolone. Jak sami wiecie takie ostre dziewczyny sa najbardziej wymagajace. Na potrzeby uwodzenia w internecie napisalismy ksiazke, ktora zawiera metody dzialajace na kazda dziewczyne. Wysoka jakosc metod zapewnia metoda behawioralna najnowocześniejsza technika uwodzenia, oparta na dopasowaniu stylu gry do typu dziewczyny. Ksiazke napisalismy szczegolowo. Na pewno kozystajac z tej ksiazki dasz sobie rade. Jestesmy tego pewni. Poznasz sposob na kazda dziewczyne jak umawiac sie na randke jak zdobyc numer na fotka i nk metode na zafawcynowanie dziewczyny wiadomo, ze bez tych metod mozesz umawiac sie z dziewczynami, na fotka dostaniesz numery, ale oczywiste jest ze wyjdzie z 1 na 20 dziewczyn, ale z naszymi metodami bedzie duzo wiecej Fakty sa nastepujace: wybierasz dziewczyne na fotka i nk i zawsze dostaniesz numer masz randke masz seks Wszyscy co kupili sa zadowoleni, bo wiedza ze to inwestycja, ktora juz w trakcie czytanie sie zwroci. Jeden z naszych klientow napisal komentarz Kupując tą książkę liczyłem,że naucze się kilku nowych ,,sztuczek'.Jednak to co zastałem w środku,przeszło moje oczekiwania 100 krotnie...Świetne i bardzo profesjonalne podejście do tematu,przykłady z życia wzięte,oraz mnóstwo nowej wiedzy...Brawo! Tylko 10 sztuk dostepnych w sprzedazy. Dla bystego faceta jak Ty stworzylismy filmik, abys mogl zobaczyc jak skuteczne sa metody zwarte w ksiazce http://www.youtube.com/watch?v=BF4rPHDRPy0 Skoro to przeczytales to mozesz sprawdzic aukcje http://allegro.pl/uwodzenie-podryw-pua-strzelecuwodzenia-nowosc-i1476183223.html

Gość Przerwijto
Fakty pokazuja ze jest to prawda :)

Gość NieśmiaŁy 40
no ksiazka wydaje sie byc ciekawa. Androgen moze dla Ciebie wydaje sie to proste, ale jak wiele dziewczyn daje Ci numer na fotce? Mowie o tych bardzo ladnych, na filmiku pokazane jest jak autorzy dostali wiele numerow za pomoca 2 wiadomosci.

Zwykły chwyt marketingowy. Z książki nie nauczysz się zachowania które działa na wszystkie kobiety, bo to jest niemożliwe. Nie ma czegoś takiego jak standard. Na każdą kobietę działają inne bodźce. Poderwałem parę kobiet, dostałem też parę razy kosza. Zebrałem cenne doświadczenia ;-) Recepty na podryw ładnej laski nie ma, dlatego twierdzę, że taki instruktaż to bzdura.

Gość Kamecha ulogged
Nie ma to jak strzępić mordę do siebie na pomarańczowo :classic_cool:

Gość NieśmiaŁy 40
Naczytales sie troche i myslisz, ze mistrz jestes. Co to jest pare kobiet? facet autorzy sa geniuszami, umowili sie na randke z przeszlo 500 kobietami, a nie kilkoma. Mam te ksiazke i metody dzialaja, opisuja jak sie umawiac, zafascynowac dziewczyne. Nie czytales wiec nie wiesz. To prawda, niby nie istnieje taki srodek, ale metoda behawioralna temu zaprzecza.

no 500 to nie, ale ja za to dymałem Summer19, podobno (choć ja sobie nie przypominam) bo ona twierdzi, że jestem kiepski w łóżku więc coś w tym musi być ;-) Luz, kupuj i czytaj sobie książkę. I powodzenia w podrywaniu ;-)

Jesteś pojebany jakiś?? Nie napisałam,że jesteś kiepski w łóżku, mam w dupie to jaki jesteś więc daruj sobie takie tekściki.

Gość NieśmiaŁy 40
Hahahaha nooo widze jak miales z nia. A moze chodzilo tobie o hot summer zespolo Monrose?:)

Gość IMO13258
Znowu ten jebany skurwiel! Teraz na erotycznym próbuje wcisnąć ten szajs! W Y P I E R D A L A J !

Samer, mniej masła żryj, bo nie pamiętasz co piszesz 🖐️. Albo zrób de specjalny folder, do którego będziesz robić ctrl+c, ctrl+v swoich wypowiedzi, bo się letko gubisz w zeznaniach 🖐️

Gość IMO13258
Autor, pewnie tym swoim guru od uwodzienia laskę z połykiem by zrobił, jeśli tylko zechcieliby z nim pogadać.

Gość wkurzona złotowłosa
imo nie denerwuj się tak skarbie:)

Gość IMO13259
Parówkowym skrytożercom i podszywom - mówimy stanowcze NIE!

Gość IMO13259
Co mam się nie denerwować?! Ten idiota już 3 czy 4 takie tematy zakłada i ciągle pieprzy to samo tylko, że pod innymi ksywkami! A mnie kurwa krew zalewa!

Gość IMO13259
Lubie marszczyc druta.

Gość wkurzona złotowłosa
Prześle ci moje nagie fotki i zrobi ci się lepiej imuś:)

Gość IMO13259
Możecie mi halabardę naostrzyć. O!

Gość IMO13259
Która pierwsza w kolejce?! Nawet papierową torbę z wyciętą dziurą przygotowałem na wypadek szkarad!

Gość wkurzona złotowłosa
Imuś moja cipka już stygnie, nie bądź zły 0

Gość IMO13259
Ale sie podszywacie pode mnie kurde. Why

Gość I fart in your general
DIRECTION!

Gość IMO13259
Wiecie co wam powiem? zasacilbym sobie ogóra:)

Gość IMO13259
Twoja cipka nie jest bezpieczna, bo jak coś wtrysne od siebie do środka, to Ty z kolei możesz bękarta wytrysnąć na zewnątrz! Wolę Twoje usta, nawet jak pasztetronem jesteś, to zawsze jest Papierowa Torba!

Gość IMO13259
ALe jestem przystojny, mam ochote na samego siebie.

Gość wkurzona złotowłosa
Imuś czyli podnieciłbyś się na mój widok? Kiedy do mnie przyjedziesz się zabawić?

Gość IMO13259
Przecież już byłem, nie pamiętasz? A mówiłaś, że było jak w niebie. :/