Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rytytytytyytytuu

nienawidze facetow jest mi smutno

Polecane posty

Gość rytytytytyytytuu

spotykalam sie z facetem od 3 miesiecy byly pocalunki,czulosci miesiac temu poszlismy razem do łóżka wszystko fajnie duzo mi o sobie opowiedzial a ja jemu,rozumielismy sie... a on nagle mi dzisja mowi,ze wyjezdza do innego miasta i to nie ma sensu:( Boze dlaczego oni tak robia..siedze i rycze

Gość rytytytytyytytuu
:(

Gość fajnybvbv
ile masz lat?

Gość rytytytytyytytuu
ja 23 on 27..... ale czuje sie fatalnie,on tak na lajta sobie o tym powiedzial poczulam sie jak zabawka...

Gość pavulon77
a dlaczego wyjeżdza?, Moze sytuacja go zmusiła ?.. Może spróbuj z nim pogadać

Gość rytytytytyytytuu
poprostu jedzie do innego miasta bo tam lepiej zarobi, ale podobno wiedzial o tym od miesiaca.... i powiedzial,ze to nie mam sensu..wiec po co jeszcze przez ten miesiac dawał mi nadzieje... brak mi slow do facetow

Gość hmmmn
czemu tak szybko mu dalas?

Gość Krol Begal Pierwszy
a dalczego miala nie dac ? chlopak dawal jej kwiaty kokietowal to chciac nei chcac i tak poczula sie zeby okazac akceptacje zalotow.Poprostu trafila na frajera ktorego tez zycie kopnie w dupsko .A Ty mala nie rycz jeszcze trafi Ci sie fajny wartosciowy facet.

Gość lalalala73847
hmm a ja chyba mam jakiś inny problem... spotykam się z takim fajnym gościem i zamiast się zakochać, mam po prostu na niego ochote:) jestem wyposzczona

Gość rytytytytyytytuu
krol begal pierwszy dzieki...jakos tak mi lepiej po tym co napisalas/es:

Gość pinkos
dlaczego nie powiedział wcześniej? żeby jeszcze sobie poruchać

Gość Major Oklahoma
rytytyty a może Ty też kiedyś złamałaś komuś serce nawet o tym nie wiedząc? lala no to w czym problem? bierz go!

wiem chyba co czujesz....tez przeszłam coś podobnego kilka lat temu a nadal mnie boli...mimo ze mam 24 lata czuje się jakbym umierała...faceci są bez serca :((

Gość Major Oklahoma
to prawda jesteśmy, uwielbiamy się pastwić nad tymi bezbronnymi, bezgranicznie i bezwarunkowo zakochanymi w nas istotami jakimi są kobiety, sprawia nam to po prost radość i satysfakcję

Gość Major Oklahoma
kobito, nic nie zrozumiałaś chyba ehh takie zachowanie o jakim mówisz nie jest dyktowane płcią, a charakterem osoby, draniem może być zarówno facet jak i kobieta

nie rycz i nie rozpaczaj, minie troche czasu i zapomnisz o nim. a to ze wyjedzie do innego miasta, ulatwi Ci to. "oczy nie widza - serce nie boli" .... staraj sie nie zamykac sie w sobie, spedzaj jak najwiecej czasu w towarzystwie, staraj sie myslec o czyms innym bardziej przyjemnym, niz rozpamietywac i szukac przyczyny jego zachowan. tak bedzie lepiej dla Ciebie samej. Badz silna i uwierz ze skoro tak sie zachowal w stosunku do Ciebie, to najwidocznie nie jest wart Twojej uwagi.

Gość rytytytytyytytuu
dzis mi napisal jak sie czuje i ,ze jestem fajna dziewczyna...nosz kurwa o co mu chodzi? odpisac mu?od wczoraj rycze a on takie cos...

Gość podnossszzzze
??

Gość EM JAK MILOSC
A MZE TO FACECI NIE NAWIDZA CIEBIE I TYLKO SIE Z TOBA RUCHAJA?