Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

indywidualna2009

Czy każdy mężczyzna tak się zachowuje?

Polecane posty

Mój chłopak ma zmienne nastroje potrafi grymasić ,milczeć , innym razem wrzeszczeć ,oznajmia mi że np o 20.40 idzie spać itd Przypomina mi siedmio - letniego kuzyna.Jesteśmy razem prawie 2 lata nie wiem co mam o tym myśleć :(Jeśli zwrócę mu uwagę to albo krzyczy albo zmienia temat ewentualnie powie 'masz racje" ale bez reakcji z Jego strony .Ostatnio zmienil prace (ma 27lat) i w tym momencie stal sie nie do zniesienia nie wolno mu nic powiedzieć .Rozmawiałam prosiłam nic nie pomaga gdyby ktos usłyszał jak mowi do mnie np dzisiaj wieczorem z jakim rozkapryszeniem połączonym z obojętnością.Wszystko chce abym ja organizowała podawała opiekowała sie nim przytulała Go . Ja nie uczestniczę w Jego zyciu rodzinnym nie zabiera mnie nigdy do swoich rodziców nawet do miejscowości w której mieszka .Mówi ze mu zalezy kupi jakis kwiatek ale zastanawiam sie jak to jest .....nie troszczy sie o mnie jest zimny kiedy mi cos dolega nie ma to znaczenia czy gdzies bym poszła pojechała (chociaż ja tylko uczelnia i dom ). Boje sie cokolwiek mu powiedziec aby nie wpadał w wsiekłość Boli mnie to ze o ile kiedys pisal eski to teraz jak mu powiem to napisze a jak nie to nie ....np dzisiaj powiedział mi ze nie bedzie rozmawial bo wracał z kolega jak jest z bratem tez nie bedzie rozmawiał .Generalnie to jak tylko ktos sie pojawi obok niego konczy rozmowe tel.W Walentynki zaprosił mnie na kolacje ale oczywiscie nie zarezerwował stolika i popatrzylam jedynie na wchodzace pary bo nas nie wpuszczono z braku miejsc .Ja starannie sie przygotowalam wreczylam mu prezent przygotowałam wiele smakołykow ..Kiedy wspomnialam o rezerwacji wczesniejszej wyszedł i przez 3 dni slad po nim zaginał .Powiedzial jedynie tylko przepraszam oczywiscie po Walentynkach .Duuuzo byłoby tu pisac ale aż krepujące sa te sytuacje i baaardzo przykre .Chyba gdzies sie pogubilam albo nie wiem czegos co powinnam :(:(

Gość IMO13259
ŚCIANA TEKSTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!

Gość aefefgwf
normalnie napisałaś wypracowanie:P:D

Gość ale czego od nas oczekujesz??
chcialas sie wygadac czy co?? co my ci mamy napisac przeciez ty powinnas z nim porozmawiac powiedziec mu co czujes zi jak czujesz zreszta sama zauwazylas ze po zmianie pracy sie zmienil wiec zapytaj go co sie w tej pracy dzieje sproboj zrozumiec moze on jakiegos wsparcia potrzebuje a moze wyszlo szydlo z worka i tyle