Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

klaryfikator

jak zabezpieczyć łózko przed sikającym kotem :(

Polecane posty

Gość anicck2134
Podkłady higieniczne to jedno z rozwiązań , inne to skrzynia na pościel na dzień i zaścielanie łóżka czymś nieprzemakalnym, a potem narzuta (jak sama piszesz, zwłaszcza, że wydaje się pomagać). Może jeszcze krople Bacha dla kociambra, jeśli to z nerwów? Tutaj znajdziesz więcej podpowiedzi: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=95253

Gość nasza kotka psotka
-sikala na lozko kiedy nie podobala jej sie czystosc kuwety -kiedy chorowala -przed zabiegiem st. teraz na wszelki wypadek kladziemy na lozko w sypialni saszetki zapachowe cytrusowe...nie znosi ich

Gość agamakota
kastracja na mojego pomogło, zawsze jak się obraził na mojego brata sikał na jego łózko, jak się obraził na mnie sikał mi na szfkę nocną i nie chcieliśmy go oddać. teraz jak się obrazi najwyżej zarzuci ogonem i sie nie odzywa, ale meble bezpieczne

Gość agamakota
nie doczytałam że to kotka, z kotką ciężko, faktycznie pozstaje mata, albo odstraszacz, kiedyś kupiłam bezzpachowy dla człowieka a kot uciekał od tego jak by go poparcyło ;-) tylko zapomniałam jak się nazywał, w zoologivznym kupiłam,

Gość moja kocica
raz naszczala na kołdre.dostała taki wpierdol w lazience,ze popamietala i do dzis jest spokoj.

Gość annnkinin
wpierdol to ty powinnaś dostać za sam ten wpis.

Gość gość
Pfff idioci. Pobic kota, udusic najlepiej zabic i wyladowac swoje emocje.. Kto inteligentny ten znajduje rozwiazania. Maty nieprzemakalne są oczywiscie dostepne nawet na Allegro. Duzy wybor.

Gość gość
Może dwa lata temu nie były tak powszechne, tematowy archiwisto.

Gość gość
Trzeba kotu sprzątać kuwety codziennie a nie raz w tygodniu problem zniknie gwarantuję .